ΑΡΗΣ

Άρης: Χωρίς Βεργίνη στο Ρέθυμνο

Άρης: Χωρίς Βεργίνη στο Ρέθυμνο

Χωρίς τον Δημήτρη Βεργίνη στην δωδεκάδα του θα αντιμετωπίσει ο Άρης το Ρέθυμνο Cretan Kings (12/1), καθώς ο 32χρονος γκαρντ δεν θα ταξιδέψει στην Κρήτη.

Ο Δημήτρης Βεργίνης δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο δικέφαλο του αριστερού ποδιού και δεν θα ενισχύσει τις προσπάθειες του Άρη στην αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής της Basket League με το Ρέθυμνο Cretan Kings στο "Μ. Μερκούρη".

Ο 32χρονος γκαρντ τις τελευταίες ημέρες ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα, αλλά δεν θα είναι στην διάθεση του Γιάννη Καστρίτη, καθώς έμεινε εκτός της αποστολής των κίτρινων, ενώ τη θέση του σε αυτή πήρε ο Γιώργος Αγγέλου.

Ο Γιάννης Καστρίτης αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τους Κρητικούς δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομάδας του πως "την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου καλούμαστε να παίξουμε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στο Ρέθυμνο. Είναι μια ομάδα που βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι γι’ αυτούς ο αγώνας, αλλά και πως εμφανίζονται πιο δυνατοί, όταν αγωνίζονται στην έδρα τους. Τους αρέσει να παίζουν γρήγορα, μπροστά στο κοινό τους και είναι πολύ επικίνδυνοι σε λεπτομέρειες του παιχνιδιού, όπως το επιθετικό ριμπάουντ. Πολύ σημαντικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης θα παίξει αναμφισβήτητα η συγκέντρωση και ο έλεγχος του ρυθμού. Εμείς προετοιμαστήκαμε πολύ καλά και θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στη νίκη μας απέναντι στον Ήφαιστο Λήμνου και να δούμε πως μπορούμε να σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας σε όσο το δυνατόν καλύτερο επίπεδο και στα εκτός έδρας παιχνίδια".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ