ΜΠΑΣΚΕΤ

Διάσταση απόψεων στον Άρη, "ντροπές" και "έντονα συναισθήματα"

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÑÏÌÇÈÅÁÓ ÐÁÔÑÁÓ (MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÑÏÌÇÈÅÁÓ ÐÁÔÑÁÓ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης μίλησε για "ντροπιαστική εικόνα" της ομάδας του στο ματς Κυπέλλου με τον Προμηθέα, όμως ο coach Βαγγέλης Αγγέλου διαφώνησε δημόσια μαζί του.

Είχαν περάσει λίγα λεπτά από το φινάλε της αναμέτρησης με τον Προμηθέα , στο "Τόφαλος" της Πάτρας, όταν ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης, Δημήτρης Γουλιέλμος συνάντησε τον προπονητή των κιτρινόμαυρων, Βαγγέλη Αγγέλου, για να του εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για την εικόνα της ομάδας και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας.

Λίγη ώρα μετά, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε σε αυτό το τετ-α-τετ και με τα λόγια του έδειξε τη δική του δυσαρέσκεια απέναντι σε όσα είχε ακούσει από τον χρηματοδότη της ΚΑΕ.

"Η ομάδα ήταν άδεια ψυχοπνευματικά μετά την υπερπροσπάθεια απέναντι στη Νίζνι. Βασικοί παίκτες ήταν δύο ταχύτητες πίσω. Καλύτερα που χάσαμε με 20 πόντους, από το να χάναμε με έναν, ίσως μας επηρεάσει προς το καλύτερο. Ο κύριος Γουλιέλμος μου είπε πως ντράπηκε για την εικόνα μας, εγώ όμως δεν ντρέπομαι, έχω συναισθήματα παρόμοια με εκείνα των παικτών μου" ήταν το σχόλιο του coach Αγγέλου.

Αποκλεισμός στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Basketball Champions League, αποκλεισμός στη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας και πλέον για τον Άρη μένει το ελληνικό πρωτάθλημα, μέσω του οποίου θα κυνηγήσει τη διάκριση, μαζί φυσικά οι δεδομένες υποχρεώσεις στο FIBA Europe Cup.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ