ΜΠΑΣΚΕΤ

ΚΑΕ Άρης: "Να εξαιρεθεί ο Διαμαντής από τους αγώνες της ομάδας μας"

ΚΑΕ Άρης: "Να εξαιρεθεί ο Διαμαντής από τους αγώνες της ομάδας μας"
EUROKINISSI

Ο Άρης ανακοίνωσε ότι με επιστολή του στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ζήτησε την εξαίρεση του Παναγιώτη Διαμαντή από τους αγώνες της ομάδας λόγω παραπόνων που έχει η ΚΑΕ από τις υποδείξεις του στον αγώνα με το Περιστέρι.

Το.. τρίτο ημίχρονο του αγώνα του Άρη με το Περιστέρι για την 6η αγωνιστική της Basket League, που ολοκληρώθηκε με νίκη του δεύτερου , είχε ακόμα ένα επεισόδιο, με τον Άρη να ζητάει εφεξής την εξαίρεση του Παναγιώτη Διαμαντή από τους αγώνες της ομάδας.

Οι "κίτρινοι", οι οποίοι είχαν εκφράσει μέσω του Βαγγέλη Αγγέλου τα παράπονά τους για τις διαιτητικές αποφάσεις αμέσως μετά το τέλος του αγώνα , φρόντισαν να γνωστοποιήσουν το γεγονός μέσω ανακοίνωσης, στην οποία τόνισαν ότι ζήτησαν μέσω επιστολής στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (ΚΕΔ) την εξαίρεση του συγκεκριμένου διαιτητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ, αφού μελετήσαμε με ηρεμία το βίντεο του αγώνα ΑΡΗΣ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ της 18/11/2018, διαπιστώσαμε σωρεία λαθών (λανθασμένες διαιτητικές υποδείξεις), σε βάρος της ομάδας μας από τον διαιτητή Παναγιώτη Διαμαντή.

Πρέπει να τονισθεί ότι πριν την διεξαγωγή του παιχνιδιού, υπήρχε έντονη φημολογία ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής θα μεροληπτούσε σε βάρος της ομάδας μας. Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ όμως, σεβόμενη το άθλημα και την ιστορία της, επέλεξε να μην πράξει το παραμικρό, εμπιστευόμενη τους Έλληνες Διαιτητές και την Ε.Ο.Κ..

Επειδή όμως δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε κανέναν να αδικεί τον ΑΡΗ και την ιστορία του, ούτε να κλέβει τον ιδρώτα των παικτών μας, αποφασίσαμε και σήμερα (20/11) απευθύνουμε επιστολή προς την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, ως ο κ. Παναγιώτης Διαμαντής να εξαιρεθεί εφεξής από τους αγώνες της ομάδας μας"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ