ΑΡΗΣ

Καμπερίδης: "Η υγεία είναι το απόλυτο στοίχημα για όλους"

Ο προπονητής του Άρη, Σάββας Καμπερίδης
Ο προπονητής του Άρη, Σάββας Καμπερίδης EUROKINISSI

Ο προπονητής του Αρη, Σάββας Καμπερίδης έστειλε το δικό του μήνυμα για την παραμονή στο σπίτι και την προτεραιότητα της υγείας.

Η ρουτίνα της προπονητικής και της μπασκετικής καθημερινότητας λείπει ήδη στον προπονητή του Άρη, Σάββα Καμπερίδη, ο οποίος όμως θέτει ως προτεραιότητα την υγεία και στέλνει το δικό του μήνυμα για παραμονή στο σπίτι.

Συγκεκριμένα, ο 41χρονος τεχνικός ανέφερε:

"Συμπληρώθηκαν περίπου τρεις εβδομάδες, χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις. Σίγουρα σε όλους εμάς, που έχουμε συνηθίσει να περνάμε την περισσότερη ώρα της ημέρας στο γήπεδο, μας λείπει η ρουτίνα της προπόνησης, της προετοιμασίας της ομάδας για τον επόμενο αγώνα, το άγχος να πετύχουμε τους στόχους μας, όποιοι κι αν είναι αυτοί, την καθημερινή τριβή με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Η κατάσταση, όμως, επιτάσσει να μείνουμε στο σπίτι, να ακολουθούμε πιστά τους κανόνες υγιεινής, τόσο για τον εαυτό μας, όσο και για τους γύρω μας. Προφανώς δεν είναι εύκολο για κανέναν μας, να είναι κλεισμένος σε τέσσερις τοίχους.

Αν το καλοσκεφτούμε, υπάρχουν πολλά πράγματα, τα οποία μπορούμε να κάνουμε, που υπό φυσιολογικές συνθήκες, είτε δεν έχουμε το χρόνο, είτε λόγω των υποχρεώσεων, δεν μπορούν να αποτελέσουν προτεραιότητα. Όπως και να 'χει, πρέπει να αντέξουμε, καθώς η υγεία αποτελεί το απόλυτο στοίχημα για όλους".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ