ΑΡΗΣ

ΜακΓκί: "Μεγάλο βήμα στην καριέρα μου ο Άρης"

ΜακΓκί: "Μεγάλο βήμα στην καριέρα μου ο Άρης"

Ο Γκάρι ΜακΓκί δήλωσε ότι θεωρεί ευκαιρία για την καριέρα του την ένταξή του στο ρόστερ του Άρη, ενώ δεν αμέλησε να αποθεώσει τον κόσμο της ομάδας.

Ο Γκάρι ΜακΓκί θα είναι ο βασικός σέντερ του Άρη την σεζόν 2018/19 και στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των "κίτρινων" έδειξε ότι είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τους λόγους που επέλεξε τον Άρη: " Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ανήκω στον Άρη. Είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου να παίξω γι' αυτή την ομάδα, μπροστά σε ένα καταπληκτικό κοινό και να ζήσω σε μια θαυμάσια πόλη. Είμαι πολύ χαρούμενος. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα μου. Να αγωνιστώ για μια ομάδα με τόσο μεγάλη ιστορία που συμμετέχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και θα διεκδικήσει την πρόκριση στους ομίλους του Basketball Champions League. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να αλλάξει επίπεδο και να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστική".

Για τις εντυπώσεις που του άφησε ο κόσμος του Άρη όταν βρέθηκε αντίπαλος της νυν ομάδας του: "Η εμπειρία μου ως αντίπαλος του Άρη θα μου μείνει αξέχαστη. Οι οπαδοί της νέας μου ομάδας είναι “τρελοί”, και δημιουργούν μια φανταστική ατμόσφαιρα, κάτι που είχα την ευκαιρία να το διαπιστώσω στις επισκέψεις μου, ως παίκτης άλλων ομάδων. Χαίρομαι που πλέον θα τους έχω με τη δική μου πλευρά".

Για το πόσο σημαντικό είναι ότι οι "κίτρινοι" θα αγωνίζονται στην Ευρώπη τη νέα σεζόν: " Ήταν μια σπουδαία ευκαιρία για μένα και την οικογένεια μου να έρθω σε μια όμορφη πόλη και να παίξω για μια ομάδα, που είναι τόσο γνωστή και το κοινό της φημίζεται για την υποστήριξη του προς την ομάδα. Επίσης μου δίνεται η δυνατότητα να βελτιωθώ ως παίκτης και να αλλάξω επίπεδο”, υποστήριξε και συμπλήρωσε: Το Basketball Champions League έπαιξε σαφώς πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου. Ήταν κάτι που το ήθελα πολύ, γιατί θα είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που θα αγωνιστώ σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση και θα μπορέσω να ανταγωνιστώ παίκτες υψηλού επιπέδου”.

Για τον ρόλο που έπαιξε ο Βαγγέλης Αγγέλου στην απόφασή του. “ Γνωρίζω ότι ο προπονητής διαθέει ένα ιδιαίτερα πετυχημένο βιογραφικό και έχει την εμπειρία να βελτιώνει παίκτες και ομάδες και να τις βοηθά να πάνε στο επόμενο επίπεδο. Ήταν κι αυτός ένας παράγοντας που με έπεισε να έρθω στον ΑΡΗ. Έχει εργαστεί σε μεγάλες ομάδες, όπου συνυπήρξε με σπουδαίους παίκτες και συνέβαλε στη βελτίωση τους. Θέλω να παίξω γι' αυτόν κι όλοι μαζί να φέρουμε στον ΑΡΗ το πνεύμα του νικητή, οδηγώντας τον σε επιτυχίες. Μίλησα με τον κόουτς, μου είπε ότι είναι χαρούμενος που θα συνεργαστεί μαζί μου και θα δούλεψουμε όλοι μαζί σκληρά για να έχει η ομάδα μια πετυχημένη σεζόν".

Για το γεγονός ότι θα βρει στην ομάδα τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του στην Κύμη, Μάικλ Κάιζερ. " Χαίρομαι που θα είμαι και πάλι στην ίδια ομάδα με τον Μάικλ. Είναι ένας εξαιρετικός συμπαίκτης που με τον ανταγωνισμό στις προπονήσεις με βοηθά να γίνω καλύτερος. Είμαι ενθουσιασμένος που θα τον συναντήσω ξανά".

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει τον κόσμο της ομάδας: “Υπόσχομαι στους φίλους του ΑΡΗ πως κάθε φορά που βρίσκομαι στο παρκέ θα δίνω τα πάντα και θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου, για να κερδίζει η ομάδα και να έχει μια πετυχημένη χρονιά”.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ