ΑΡΗΣ

Νέος προπονητής του Άρη ο Σούλης Μαρκόπουλος

Νέος προπονητής του Άρη ο Σούλης Μαρκόπουλος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Επιστροφή στην Α1 για τον Σούλη Μαρκόπουλο, που ανέλαβε τον Άρη και έγινε ο αντικαταστάτης του Γιάννη Καστρίτη στον πάγκο των κιτρινόμαυρων.

Λίγες μέρες μετά από την αποχώρηση του Γιάννη Καστρίτη, ο Άρης βρήκε τον επόμενο προπονητή του, αυτόν που θα τον καθοδηγήσει στη σεζόν 2019/20. Οι κιτρινόμαυροι ήρθαν σε συμφωνία με τον Σούλη Μαρκόπουλο και ανακοίνωσαν την πρόσληψή του το μεσημέρι της Παρασκευής, με τον 70χρονο τεχνικό να γυρίζει στη Θεσσαλονίκη και τους πάγκους της Α1.

" Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ έχει τη χαρά και την τιμή να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κόουτς Σούλη Μαρκόπουλο. Μετά από διαπραγματεύσεις, τα δυο μέρη κατέληξαν σε συμφωνία, ώστε να επιστρέψει ο κόουτς στον πάγκο του ΑΡΗ. Ο σχεδιασμός της ομάδας μας, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, έχει ήδη ξεκινήσει, με τον προπονητή να προχωρά τις επαφές για την υλοποίηση του αγωνιστικού σχεδίου" αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας.

Μένει να δούμε τι περιλαμβάνει αυτός ο σχεδιασμός, καθώς ο Άρης έχει απαγόρευση μεταγραφών (8 bans) που του επιτρέπει να πάρει αθλητές που αγωνίζονταν επί ελληνικού εδάφους. Όσο για τον Σούλη Μαρκόπουλο; Γύρισε στους πάγκους δύο χρόνια μετά από την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ