ΑΡΗΣ

Παπαγεωργίου: "Έχουμε γυρίσει σελίδα"

Παπαγεωργίου: "Έχουμε γυρίσει σελίδα"
EUROKINISSI

Ο Χάρης Παπαγεωργίου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Άρη, προλόγισε τη νέα χρονιά μέσω δήλωσης που έκανε στην ιστοσελίδα της "κίτρινης" ΚΑΕ.

Η δουλειά έχει αρχίσει νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά στον Άρη αυτό το καλοκαίρι. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την συμμετοχή των "κίτρινων" στον πρώτο προκριματικό γύρο του Basketball Champions League, όπου θα κληθούν να περάσουν το εμπόδιο της Ντιναμό Τιφλίδας.

Εάν ο Άρης πετάξει νοκ άουτ την πρωταθλήτρια Γεωργίας, τότε θα βρει μπροστά του στον δεύτερο προκριματικό γύρο τη νικήτρια του ζευγαριού Πόρτο-Νίζνι. Πριν από τους ομίλους θα υπάρξει άλλος ένας προκριματικός γύρος. Εκεί θα περιμένει η τσεχική Παρντουμπίτσε, η οποία έχει προκριθεί απευθείας στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης.

Με αφορμή την έναρξη της νέας σεζόν, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Χάρης Παπαγεωργίου έκανε την παρακάτω δήλωση στο σάιτ των "κίτρινων":

" Με την έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς, θέλω να ευχηθώ στην ομάδα μας να έχει μια πετυχημένη πορεία και να βρεθεί πάλι ο σύλλογος εκεί που του αξίζει.

Θα είναι μια σεζόν, που θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας, μετά από τις γνωστές σε όλους περιπέτειες των τελευταίων δύο χρόνων. Δημιουργήθηκε μια νέα ομάδα με τους γνωστούς περιορισμούς, λόγω της απαγόρευσης μεταγραφών που της έχει επιβληθεί από τηFIBA.

Η προετοιμασία έχει αρχίσει νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, εξαιτίας της συμμετοχής του ΑΡΗ στα Προκριματικά τουBasketballChampionsLeague. Ο στόχος είναι η ομάδα να παρουσιαστεί, όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στις 20 Σεπτεμβρίου, όταν θα αντιμετωπίσει τηDinamoTbilisi, στη Γεωργία.

Έχουμε γυρίσει σελίδα με σκληρή εντατική και καθημερινή δουλειά απ’ όλους τους συντελεστές, ευελπιστώντας στη δικαίωση των προσδοκιών μας".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ