ΑΡΗΣ

Σε οριακή κατάσταση ο Άρης, σκέψεις παραίτησης από τον Παπαγεωργίου

EURO CUP / ΑΡΗΣ - ΚΑΤΑΓΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ / MOTION TEAM)
EURO CUP / ΑΡΗΣ - ΚΑΤΑΓΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ / MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Σκέψεις παραίτησης κάνει ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Χάρης Παπαγεωργίου, την ώρα που ο Δημήτρης Γουλιέλμος είναι εξαφανισμένος αλλά υποστηρίζει πως θα βρίσκεται στη ΓΣ της 8ης Ιουλίου.

Ένα ακόμα δύσκολο καλοκαίρι στη σύγχρονη ιστορία του ζει ο Άρης, καθώς λίγες μέρες πριν "βγει" ο Ιούνιος ουδείς γνωρίζει και ουδείς μπορεί έστω να φανταστεί τι θα φέρει η επόμενη εβδομάδα, ο επόμενος μήνας, που θα βρει η έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2019/20 την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος είναι εξαφανισμένος εδώ και αρκετό καιρό, με αποτέλεσμα ο Χάρης Παπαγεωργίου που έκανε τεράστια υπομονή να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να παραιτηθεί. Μια τέτοια απόφασει θα σημάνει άμεσες εξελίξεις, καθώς θα πρέπει να συσταθεί νέο διοικητικό συμβούλιο.

Γουλιέλμος και Παπαγεωργίου δεν συναντήθηκαν την Τρίτη (25/6) στην Αθήνα, καθώς ο πρώτος δεν εμφανίστηκε στη γενική συνέλευση του ΕΣΑΚΕ, παρόλα αυτά αφήνει να εννοηθεί πως θα είναι κανονικά σε εκείνη του Άρη που έχει οριστεί για τις 8 Ιουλίου. Εκεί φαίνεται πως θα υπάρξουν εξελίξεις, καθώς ο Γουλιέλμος επικοινωνεί ότι θα έχει απαντήσεις σε κάθε ερώτημα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ