ΑΡΗΣ

Στην Θεσσαλονίκη για τον Άρη οι Μπελ, Κάιζερ και Νταλό

Στην Θεσσαλονίκη για τον Άρη οι Μπελ, Κάιζερ και Νταλό

Οι Γκάρι Μπελ, Μάικ Κάιζερ και Μπορίς Νταλό έφτασαν στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη και δεν έκρυψαν την θέλησή τους για να βοηθήσουν την ομάδας του να υλοποιήσει τους στόχους της.

Οι Μπορίς Νταλό, Γκάρι Μπελ και Μάιλ Κάιζερ άνοιξαν τον... χορό των αφίξεων για τον Άρη, καθώς το μεσημέρι της Πέμπτης έφτασαν στην Θεσσαλονίκη, ενώ το βράδυ αναμένονται να φτάσουν στην Ελλάδα και οι Λάκι Τζόουνς (20:30)_ και Ραμόν Χάρις (21:50).

Μπελ: "Σημαντικό ρόλο έπαιξε ο Αγγέλου"

Ο Γκάρι Μπελ αναφερόμενος στην παραμονή του στον Άρη, δήλωσε: "Είμαι χαρούμενος για αυτή τη δεύτερη ευκαιρία και περιμένω πως και πώς να ξεκινήσουμε την προετοιμασία. Έχει δημιουργηθεί ένα πολύ καλό γκρουπ παικτών. Σημαντικό ρόλο έπαιξε ο προπονητής. Ήρθε στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν και είδα κάποια πράγματα διαφορετικά. Μου είπε τι ακριβώς θέλει από μένα. Προσπάθησα να δουλέψω στις ΗΠΑ και να βελτιωθώ αυτό το διάστημα και είμαι έτοιμος να κάνω ό,τι μου ζητηθεί.Αυτό που κάνω καλύτερα είναι να σουτάρω. Δούλεψα πάνω και σε αυτό το κομμάτι και ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω με κάθε τρόπο τον Άρη".

Νταλό: "Μου αρέσει η ατμόσφαιρα στο Αλεξάνδρειο"

Ο Μπορίς Νταλό από την πλευρά του ανέφερε: "Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα ο Άρης. Ήρθα φέτος για να δουλέψουμε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου για να παρουσιάσουμε μια καλύτερη εικόνα στην ομάδα σε σχέση με πέρσι. Μας περιμένει σκληρή δουλειά και είμαστε έτοιμοι για αυτό".

Για την απόφασή του να υπογράψει στον Άρη, τόνισε: " Ήταν εύκολο γιατί μου άρεσε πολύ που έπαιξα εδώ πέρσι ως αντίπαλος του Άρη αν και χάσαμε με τον Πανιώνιο. Μου άρεσε η ατμόσφαιρα σε αυτό το γήπεδο. Είδα κάποια πράγματα που με εντυπωσίασαν, οπότε δεν ήταν δύσκολο να πάρω αυτή την απόφαση και είχα μια ευκαιρία να μάθω παραπάνω πράγματα όταν βρέθηκα στη Θεσσαλονίκη για μερικές μέρες".

Όσον αφορά τον ρόλο του, ο Μπορίς Νταλό είπε: "Προτιμώ να είμαι στο γήπεδο πρώτα απ’ όλα και να παίζω ανεξάρτητα πού θα με βάζει ο προπονητής. Προσαρμόζομαι στο σύστημα, μπορώ να κάνω λίγο απ’ όλα και εξαρτάται από το πού θα αγωνίζονται και οι υπόλοιποι παίκτες, όπως ο Μποχωρίδης".

Κάιζερ: "Νιώθω ευλογημένος"

Ο Μάικ Κάιζερ δεν έκρυψε πως " νιώθω ευλογημένος που αποτελώ μέρος μιας ιστορικής ομάδας όπως ο Άρης. Είμαι ενθουσιασμένος για όλο αυτό. Ξέρω ότι ο Άρης διαθέτει το καλύτερο κοινό της Ευρώπης και ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον προπονητή της ομάδας για τον οποίο έχω ακούσει τα καλύτερα.Είναι το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου. Μπορεί να με πάει σε ένα επίπεδο μεγαλύτερο. Είναι μια σημαντική και μεγάλη ευκαιρία να παίξω στον Άρη και θέλω να βοηθήσω να πάμε την ομάδα εκεί που πρέπει να βρίσκεται".

Για την υποδοχή με τις κάμερες και τους δημοσιογράφους, τόνισε: "Νιώθω πως είμαι στο ΝΒΑ, το εκτιμώ πολύ και τους ευχαριστώ. Να ανταποδώσω την αγάπη και την εμπιστοσύνη στον κόσμο και σε όλους όσους με πίστεψαν για να έρθω εδώ".

Για τα χαρακτηριστικά του, ανέφερε πως επιθυμία του είναι "να κάνω ότι μου ζητήσει ο προπονητής ακόμα και να ηγηθώ. Βοηθάω στα κοψίματα και στα ριμπάουντ. Να είμαι ένας παίκτης για όλες τις δουλειές".

Τέλος, ο Μάικ Κάιζερ ρωτήθηκε για την επικοινωνία που είχε με τον Βαγγέλη Αγγέλου και τους λόγους που τον έκαναν υπογράψει στον Άρη: "Δεν ήταν μόνο τα λόγια του προπονητή μου, αλλά και του ατζέντη μου, που έδωσε αυτοπεποίθηση και να πιστέψω πως ο Άρης μπορεί να μου αλλάξει την καριέρα σημαντικά. Να αποτελέσω μέλος ενός προγράμματος που θα με ανεβάσει επίπεδο. Όσα μου είπε και ο Σάββας Καμπερίδης με έπεισαν πως ο Άρης είναι η καλύτερη επιλογή".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ