ΗΡΑΚΛΗΣ

Δρακόπουλος: "Ο κόσμος του Ηρακλή θα απολαμβανει μπάσκετ στο Ιβανώφειο"

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Υποσχέσεις για μια όμορφη χρονιά στην Α1 έδωσε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Ηρακλής, Θεόδωρος Δρακόπουλος. "Είμαστε κοντά με τον Μέξα, σύντομα θα έχουμε εξελίξεις" είπε για το θέμα του προπονητή.

Η επιστροφή του Ηρακλή στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ ήταν ένα από τα πιο ευχάριστα γεγονότα της σεζόν 2018/19. Η πορεία του Γηραιού στην Α2 ήταν εξαιρετική, η ομάδα τερμάτισε στη δεύτερη θέση της regular season πίσω από τον Ιωνικό Νικαίας και μέσω των playoffs προβιβάστηκε στην Basket League 2019/20. Τώρα, οι άνθρωποί της κάνουν ό,τι περνάει από τα χέρια τους για να αντέξει ο Ηρακλής το υψηλότερο επίπεδο, με τον μεγαλομέτοχο Θεόδωρο Δρακόπουλο να αποκαλύπτει τα σχέδιά του το βράδυ της Πέμπτης (20/6) σε εκδήλωση που έγινε στο Αθλητικό Μουσείο της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

" Είναι μια πολύ σημαντική βραδιά για τον Ηρακλή, είμαι συγκινημένος που βλέπω τα ινδάλματα μου. Μέτα από τρία χρόνια που είμαι στην ηγεσία του συλλόγου, επιστρέφουμε εκεί που ανήκουμε. Είμαστε σε περίεργη φάση, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αντί να πάνε μπροστά το ελληνικό μπάσκετ, το τραβάνε πίσω. Ελπίζω να βρεθεί σύντομα άκρη. Έχουμε δημιουργήσει την ΚΑΕ εδώ και δύο χρόνια και δεν χρωστάμε σε κανέναν. Είμαστε η καλύτερη ΚΑΕ στην Ελλάδα. Χρειάζεται δουλειά για να γίνουμε όπως θέλουμε, πρέπει να βελτιώσουμε το τμήμα μάρκετινγκ.

Θέλουμε να έχουμε μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα κυρίως στο Ιβανώφειο.Ζω στην Αθήνα και συναντώ σε πολλές ψηλές θέσεις ανθρώπους που είναι Ηρακλής. Είναι κάτι που δείχνει την ποιότητα των φιλάθλων μας. Τα έργα στο Ιβανώφειο είναι σε καλή φάση κι όταν αρχίσει το πρωτάθλημα ο κόσμος θα απολαμβάνει μπάσκετ.Πιστεύω ότι θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές στο μέλλον θα κάνουμε μια ομάδα που θα αξίζει το χειροκρότημα.

Θέλουμε να επενδύσουμε στα νέα παιδιά και εύχομαι να είμαι τυχερός και να έχω νέους Παπαδόπουλους και Διαμαντίδηδες. Επενδύουμε στα νέα παιδιά ένα σεβαστό ποσό και πιστεύω πως έρχονται ταλαντούχοι αθλητές που θα παίξουν μπάσκετ. Οι ομάδες πρέπει να έχουν δύο-τρεις ξένους το πολύ, στην Α1 θα έχουμε αθλητές από την ακαδημία μας. Έχω αποφασίσει να κάνουμε αύξηση κεφαλαίου ώστε να μπορούν να συμμετέχουν οι Ηρακληδείς έστω με μια μετοχή. Δεν με ενδιαφέρει να είμαι αιώνιος πρόεδρος, είμαι εργάτης του Ηρακλή και θα ήθελα σε πέντε χρόνια να βλέπω την ομάδα να λειτουργεί αυτόνομα. Θα είμαι δίπλα στην ομάδα και θα στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις.

Προσωπικά αγαπώ πολύ τον Κώστα Μέξα. Έχουμε μια μικρή διαφορά, αλλά πιστεύω ότι θα τα βρούμε και θα πορευθούμε μαζί. Δεν έχει κλείσει το θέμα, αλλά τις επόμενες ημέρες θα ξέρουμε τι θα γίνει".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ