ΗΡΑΚΛΗΣ

Επιστροφή σε Πίτερς

Επιστροφή σε Πίτερς
Πίτερς

Έστω και με μερικές μέρες καθυστέρηση ο Τζέιμς Πίτερς αναμένεται να έρθει στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Ηρακλή.

Ο 29χρονος Αμερικανός φόργουορντ που εξαιτίας του ότι έπεσε θύμα κλοπής δεν μπόρεσε να πετάξει την Τρίτη από τις ΗΠΑ είναι πολύ πιθανό να το κάνει μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Κίνηση με την οποία ο Γιώργος Καλαφατάκης θέλει να κάνει χρήση μία ακόμη αλλαγή στο ρόστερ της ομάδας του πριν την έναρξη του Β΄ γύρου ώστε να έχει την δυνατότητα για ανάλογο αριθμό μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου.

Η διαφαινόμενη έλευση του Πίτερς φαίνεται να «παγώνει» το ενδιαφέρον για τον Έρικ Ντάνιελς που εξ αρχής φάνταζε δύσκολο λόγω και του οικονομικού αλλά και των εγγυήσεων που ήθελε να έχει.

Σε αναμονή εξάλλου βρίσκεται το φλερτ με τον 34χρονο Αμερικανός πλέι μέικερ Μάρκους Νόρις που στην διάρκεια της περσινής αγωνιστικής περιόδου είχε αγωνιστεί στην ισπανική ACB με την Γκραν Κανάρια αλλά και στο Eurocup.

Και το δικό του ενδεχόμενο ωστόσο φαίνεται πως θα κριθεί από το οικονομικό παρά το γεγονός ότι παραμένει ελεύθερος από την στιγμή που έχει λύσει το συμβόλαιό του με την τουρκική Ερντεμισπόρ.

Στα αγωνιστικά ο "Καλάφας" αντιμετωπίζει το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ ως μία καλή ευκαιρία για εξαγωγή συμπερασμάτων εν όψει της συνέχειας με επιθυμία του να έχει τους δύο νέους Αμερικανούς στην διάθεσή του για την πρεμιέρα του Β΄ Γύρου κόντρα στον Πανελλήνιο στην Λαμία.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ