ΗΡΑΚΛΗΣ

Έβαλε τον Σέσκους στη μηχανή του ο Ηρακλής!

Έβαλε τον Σέσκους στη μηχανή του ο Ηρακλής!

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση από τον Ηρακλή, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Λιθουανού σούτινγκ γκαρντ Εντβίνας Σέσκους (VIDEO).

Άργησε αλλά έκανε εντυπωσιακό μπάσιμο στις μεταγραφικές κινήσεις ο Ηρακλής. Ο "γηραιός" έκανε την αρχή αποκτώντας τον Εντβίνας Σέσκους, τπμ 23χρονο Λιθουανό σούτινγκ γκαρντ που έπαιξε την προηγούμενη χρονιά στην Βιτάουτας, έχοντας 10,5 πόντους, 3,2 ριμπάουντ, 2,5 ασίστ και 1,2 κλεψίματα κατά μέσο όρο στο λιθουανικό πρωτάθλημα.

Ο Σέσκους έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα των εθνικών ομάδων παίδων και νέων της Λιθουανίας, έχοντας μάλιστα 16,4 πόντους, 7,6 ριμπάουντ και 2,6 ασίστ κατά μέσο όρο σε ευρωπαϊκά / παγκόσμια πρωταθλήματα από το 2011 έως το 2015.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή για τον Σέσκους:

" Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με τον διεθνή με τις "μικρές" Εθνικές ομάδες της Λιθουανίας, ΕΝΤΒΙΝΑΣ ΣΕΣΚΟΥΣ. Ο αθλητής είναι γεννημένος το 1995 και έχει ύψος 1.96 και φέτος αγωνίστηκε στη Λιθουανική ομάδα Βιτάουτας Πριενάι, της LKL (Α1) και της Βαλτικής Λίγκας (BBL), ενώ καλύπτει τις θέσεις 2-3.

Ο αθλητής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας για ένα έτος και αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στα μέσα Αυγούστου για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της από την πρώτη μέρα. Φέτος είχε 10.8 πόντους μέσο όρο, 3.2 ριμπάουντ, 2.5 ασίστ, ενώ πέρσι ξεκίνησε τη σεζόν στην Ιταλική Ουμάνα Βενέτσια, στην Α1, αλλά συνέχισε στην Εσθονική Πέρλα, όπου είχε 15,3 πόντους μ.ο., 4.9 ρ.μ.ο., 2.9 α.μ.ο..

Μέλος όλων των Εθνικών Ομάδων της Λιθουανίας ως τώρα, ο Σέσκους συμμετείχε και πέρσι το καλοκαίρι με τη Εθνική ομάδα "Β" της Λιθουανίας στο διεθνές τουρνουά "William Jones" της FIBA, που έγινε στην Ταιβάν, όπου κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο".

Δείτε highlights του Λιθουανού σούτινγκ γκαρντ:

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ