ΗΡΑΚΛΗΣ

Ηρακλής: Ανακοίνωσε τον Μανωλόπουλο

Ηρακλής: Ανακοίνωσε τον Μανωλόπουλο
EUROKINISSI

Παίκτης του Ηρακλή είναι πλέον ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, με τον "Γηραιό" να ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου φόργουορντ.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είναι το τέταρτο φετινό μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή. Ο "Γηραιός" ανακοίνωσε την απόκτηση του 32χρονου φόργουορντ, προσθέτοντας ύψος και ποιότητα στην γραμμή ψηλών του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Σωτήρη Μανωλόπουλο (32, 2.08) για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2019-2020 στην Basket League.

Ο Θεσσαλονικιός φόργουορντ με ύψος 2.08 και ικανότητα και στο μακρινό σουτ αγωνίστηκε πέρσι στον Ήφαιστο Λήμνου και πρόπερσι στην Κύμη, όπου είχε προπονητή τον Γιάννη Καστρίτη και μέσο όρο 9 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 41% στα τρίποντα.

Ο έμπειρος παίκτης, ο οποίος έχει περάσει από τα Τμήματα Υποδομής του ΗΡΑΚΛΗ σε νεαρή ηλικία, αποτελεί άλλη μια μεταγραφική κίνηση για την Ομάδα μας, η οποία συνεχίζει απρόσκοπτα τον σχεδιασμό της για τη νέα χρονιά. Του ευχόμαστε καλή τύχη και με υγεία πάντα να έχει μια επιτυχημένη σεζόν στην πιο ιστορική Ομάδα του Πρωταθλήματος.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του από τη ΧΑΝΘ για να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ από το 2003 έως το 2007. Έπειτα πέρασε από την Ισπανία όπου αγωνίστηκε στις ακόλουθες ομάδες: Μαγιόρκα, Παλένσια και Βίγκο ενώ στο μεσοδιάστημα της χρονιάς του 2008 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΛ.

Από το 2009 έως το 2011 "μετακόμισε" στη Ρόδο όπου έπαιξε για τον Κολοσσό Ρόδου ενώ τη σεζόν 2011-2012 αγωνίστηκε στο Περιστέρι. Τη χρονιά 2012-2013 αποτέλεσε μέλος της Καβάλας και την επόμενη χρονιά(2012-2013) του Ίκαρου Χαλκίδας. Το 2014 έπαιξε στον Άρη και επέστρεψε στον Κολοσσό Ρόδου όπου έμεινε έως το 2016.

Τη σεζόν 2016-2017 αγωνίστηκε στα Τρίκαλα ενώ την προπερσινή σεζόν ήταν παίκτης της Κύμης. Πέρσι αγωνίστηκε στον Ήφαιστο Λήμνου."

Υπενθυμίζεται ότι ο Ηρακλής έχει ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση των Βασίλη Καββαδά, Τζαμάλ Σούλερ και Όλιβιερ Χάνλαν.

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το πάρε-δώσε των ομάδων της Basket League.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ