ΗΡΑΚΛΗΣ

Ηρακλής: Ο Γιώργος Γκιουζέλης στα χνάρια του πατέρα του

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΑΜΥΝΤΑΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΑΜΥΝΤΑΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ηρακλής ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Γκιουζέλη, ο οποίος θα φορέσει τη φανέλα του Γηραιού, όπως ακριβώς έκανε για εννιά χρόνια ο πατέρας του.

Το μήλο έπεσε (ακριβώς) κάτω από τη μηλιά! Ο Γιώργος Γκιουζέλης θα φορέσει τη φανέλα του Ηρακλή για τον επόμενο χρόνο, ακολουθώντας πιστά τα χνάρια του πατέρα του, Στέλιου, ο οποίος αγωνίστηκε στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης από το 1981 έως το 1990.

"Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΣ 2017 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Γκιουζέλη. Ο αθλητής θα ενισχύσει την Ομάδα μας από τη θέση του φόργουορντ, είναι 24 ετών και ύψους 2.04 και η περίπτωσή του ενισχύει την εφαρμογή του ρητού "το μήλο κάτω απ' τη μηλιά θα πέσει", καθώς είναι ο γιος του Στέλιου Γκιουζέλη που τίμησε τη φανέλα του ΗΡΑΚΛΗ από το 1981 ως το 1990, παίζοντας σε 225 αγώνες. Ευχόμαστε στον Γιώργο παρόμοια μακροημέρευση, υγεία και δύναμη" αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Ηρακλής.

Ο νεοαποκτηθείς φόργουορντ προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, ενώ ακολούθως αγωνίστηκε σε Β' Εθνική και Α2 κατηγορία. Την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Διαγόρα Δρυοπιδέων, έχοντας 6.4 πόντους, 4.8 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο κατά μέσο όρο στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ