ΗΡΑΚΛΗΣ

Ηρακλής: Ο Χάνλαν δείχνει την κλάση του

Ηρακλής: Ο Χάνλαν δείχνει την κλάση του
EUROKINISSI

Ο Ολιβιέρ Χάνλαν αποκτήθηκε από τον Ηρακλή για να κάνει την διαφορά και αυτό ακριβώς κάνει από το ξεκίνημα της σεζόν, δείχνοντας την κλάση του.

Η είδηση της απόκτησης του Ολιβιέρ Χάνλαν από τον Ηρακλή είχε κάνει αρκετό θόρυβο το καλοκαίρι. Ήταν μία κίνηση που έδειχνε πολλά για τις βλέψεις του "Γηραιού", ο οποίος έχει επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο. Οι πρώτες εμφανίσεις του Καναδού γκαρντ αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Ο Χάνλαν αποκτήθηκε από τον Ηρακλή για να δώσει το κάτι παραπάνω. Έχοντας προλάβει να αγωνιστεί σε Λιθουανία (Ζάλγκιρις), Γαλλία (Λε Μαν) και Γερμανία (Βόννη) τα προηγούμενα χρόνια, ο 26χρονος γκαρντ είχε δώσει τα διαπιστευτήριά του σε υψηλό επίπεδο. Έπειτα από τρεις αγωνιστικές στην Basket League (και μία στο Κύπελλο) έχει προλάβει ήδη να γίνει ο ηγέτης της ομάδας του.

ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΩ ΡΑΦΙ

Ο Χάνλαν είναι ένας γκαρντ με παραστάσεις και ικανότητα να παίξει τόσο με την μπάλα στα χέρια, όσο και – σε έναν βαθμό τουλάχιστον – χωρίς αυτήν. Όλα αυτά έχουν γίνει σαφή στο ξεκίνημα της παρουσίας του στον Ηρακλή.

Παίζοντας μαζί με τους Τζαμάλ Σούλερ και Τέντι Οκερέαφορ – με τους τρεις γκαρντ συχνά να μοιράζονται το παρκέ – ο Χάνλαν είναι ο ενορχηστρωτής της επίθεσης του Ηρακλή, δημιουργώντας καταστάσεις τόσο για τον εαυτό του όσο και για τους συμπαίκτες του. Αυτό φάνηκε και στον αγώνα με το Ρέθυμνο για την 3η αγωνιστική της Basket League, όπου ο Καναδός σταδιακά πήρε μπροστά από την δεύτερη περίοδο κι έπειτα και τελικά ολοκλήρωσε τον αγώνα με 13 πόντους και 5 ριμπάουντ σε 25 λεπτά συμμετοχής στη νίκη της ομάδας του με 74-56. Το ενδιαφέρον ήταν ότι βάσει παραγωγικότητας στο σκοράρισμα, αυτό ήταν θεωρητικά το χειρότερο παιχνίδι του.

στον αγώνα με τον Άρη για το Κύπελλο σταμάτησε στους 25 πόντους και σημείωσε το νικητήριο καλάθι που έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του!

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Χάνλαν είναι η πολυτέλεια για τον Ηρακλή. Ένας παίκτης από το πάνω ράφι για τα δεδομένα του “Γηραιού”, ο οποίος έχει εμφανιστεί πεινασμένος, θέλοντας να γίνει ο ηγέτης της ομάδα, κάτι που έχει καταφέρει ήδη. Ο “Γηραιός” είναι σε καλά χέρια.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ