ΗΡΑΚΛΗΣ

Ηρακλής - ΠΑΟΚ 67-86

Ηρακλής - ΠΑΟΚ 67-86
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός, επέβαλε τον ρυθμό του από τα πρώτα λεπτά και έφτασε σε μία άνετη νίκη μέσα στο Ιβανώφειο επί του Ηρακλή με 86-67.

Με χαρακτηριστική άνεση ο ΠΑΟΚ πήρε το... ρόπαλο από τον Ηρακλή, τον παρόπλισε σε άμυνα και επίθεση και χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες πήρε μία σημαντική, όσο και άνετη νίκη μέσα στο Ιβανώφειο (86-67).

Οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου δεν επηρεάστηκαν από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Ηρακλή και έφτασαν στο θετικό αποτέλεσμα.

Ο "δικέφαλος" πλέον μπήκε στο... club των ομάδων που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το Μαρούσι, το οποίο φιγουράρει τις τελευταίες αγωνιστικές στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στην αντίπερα όχθη, ο Ηρακλής δεν κατάφερε σε ακόμα μία αναμέτρηση και παρά την προσθήκη του Σμους Πάρκερ να πείσει με την αγωνιστική του εικόνα...

Ο αγώνας

Ο ΠΑΟΚ επέβαλε από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης τον ρυθμό του και δεν επέτρεψε στον Ηρακλή να προβάλει αντίσταση. Οι φιλοξενούμενοι γρήγορα - γρήγορα χάρη σε τρίποντο του Γκρέι πήραν προβάδισμα 7 πόντων (6-13) και δεν κινδύνεψαν σε ολόκληρο το πρώτο δεκάλεπτο. οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου, έχοντας συγκεκριμένο προσανατολισμό στο παιχνίδι τους προηγήθηκαν στο τέλος της πρώτης περιόδου με το επιβλητικό 9-23.

Ο Ηρακλής προσπάθησε στη συνέχεια να ξεπεράσει το αρχικό σοκ, πίεσε και με τρίποντο του Σμους Πάρκερ μείωσε στους εφτά πόντους (16-23). Και πάλι, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν έχασαν την ψυχραιμία τους και κατάφεραν να ανοίξουν ακόμα περισσότερο την ψαλίδα με δύο βολές του Γκρέι (16-31). Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο ΠΑΟΚ έλεγξε και πάλι το ματς, κλείνοντας το ημίχρονο με +25 (20-45).

Σε χαλαρούς ρυθμούς...

Ο ΠΑΟΚ στην επανάληψη συνέχισε με την ίδια ένταση και με τους Μάρσαλ, Γκεγκέφσκι διατηρούσε με σχετική άνεση το προβάδισμα σε διψήφιο αριθμό. Λίγο πριν τη λήξη του δεκαλέπτου το σκορ έπειτα από τρίποντο του Σμους Πάρκερ ήταν 39-55, ενώ η τρίτη περίοδο ολοκληρώθηκε με 41-59. Οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου πολύ δύσκολα θα έχαναν πλέον το θετικό αποτέλεσμα μέσα από τα χέρια τους.

Τα τελευταία δέκα λεπτά του αγώνα είχαν πλέον διαδικαστικό χαρακτήρα, καθώς η απόσταση που χώριζε τις δύο ομάδες ήταν μεγάλη. Ο ΠΑΟΚ "παίζοντας" παράλληλα με τον χρόνο και προχωρώντας σε αργές, αλλά ουσιαστικές επιθέσεις πήρε τη νίκη χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες σε μία αρκετά επικίνδυνη έδρα. Το ταμπλό μετά το τέλος του ματς έδειξε 67-86 για τον "Δικέφαλο", ο οποίος πραγματοποίησε επιβλητική εμφάνιση.

Έβγαλαν τις φανέλες!

Η κακή εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του Ηρακλή ώθησε τους φίλους της ομάδας να φωνάζουν ρυθμικά μετά το τέλος της αναμέτρησης "βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από εδώ". οι αθλητές, λοιπόν απογοητευμένοι από την εικόνα τους τις έβγαλαν και τις πέταξαν στο κέντρο του γηπέδου!

Δεκάλεπτα: 9-23, 20-45, 41-59, 67-86.

Ηρακλής (Καλαφατάκης): Πίτερς 5, Πάρκερ 26(2), Δεμερτζής, Παπανικολόπουλος 2, Αγγελακόπουλος, Πέτροβιτς 5, Κορπίβιτσα, Δέσπος 4, Κόλεμαν 4, Ηλιάδης, Επταβίτσιους 14(1), λαμπρόπουλος 7.

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Μάρσαλ 24(3), Αράπης, Αποστολίδης 2, Δέδας 2, Ντόζιερ 13, Γκρέι 14(2), Παπαδόπουλος 7, Γιαννακίδης 9(3), Γκεγκέφσκι 15(2).

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ