ΗΡΑΚΛΗΣ

Ηρακλής: Στον Α όμιλο του FIBA Europe Cup αν αποκλειστεί από το BCL

Ηρακλής: Στον Α όμιλο του FIBA Europe Cup αν αποκλειστεί από το BCL
EUROKINISSI

Η FIBA έκανε την κλήρωση του FIBA Europe Cup, γνωστοποιώντας ότι ο ηττημένος του ζευγαριού Ηρακλή-Κεραυνός για τα προκριματικά του BCL θα βρεθεί στον Α Όμιλο.

Ο Ηρακλής θα αγωνίζεται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σε ευρωπαϊκή διοργάνωση τη νέα σεζόν. Μένει πλέον να φανεί ποια θα είναι αυτή, κάτι που θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα της σειράς του με τον Κεραυνό για τα προκριματικά του Basketball Champions League.

Η FIBA έκανε την κλήρωση του FIBA Europe Cup για την σεζόν 2020/21, περιλαμβάνοντας σε αυτή με έναν αστερίσκο και τον Ηρακλή, τοποθετώντας στον Α' Όμιλο μαζί με την Ουγγρική Κορμέντ, την ιταλική Ρέτζιο Εμίλια και τον νικητή του ζευγαριού Μπέλφιους-Ανβίλ.

Στην πραγματικότητα βέβαια ο Ηρακλής δεν τοποθετήθηκε άμεσα στον Α' Όμιλο της διοργάνωσης. Αυτό που αναφέρει η διοργανώτρια αρχή είναι ότι στον Α' Ομιλο θα βρεθεί ο ηττημένος του ζευγαριού Ηρακλής-Κεραυνός.

Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση που ο Ηρακλής περάσει το εμπόδιο του Κεραυνού για τον πρώτο προκριματικό του Basketball Champions League δεν θα προκριθεί απευθείας στους Ομίλους, παρά θα πρέπει στην συνέχεια να αποκλείσει τον νικητή του ζευγαριού Ντνίπρο-Γκρόνιγκεν.

Δείτε το post του FIBA Europe Cup για τους ομίλους της διοργάνωσης:

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ