ΗΡΑΚΛΗΣ

Ηρακλής: Θέλει τριπλό "χτύπημα" με έμπειρους "Ελληνες"

BASKET LEAGUE / ΡΕΘΥΜΝΟ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΡΕΘΥΜΝΟ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τρεις παίκτες με εμπειρία από την Basket League έχει βάλει στο στόχαστρό του ο Ηρακλής, που συνεχίζει να κινείται δυναμικά εν όψει της επιστροφής του στην Α1.

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται ο σχεδιασμός του Ηρακλή για την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ. Οι πρώτες κινήσεις ( Τζαμάλ Σούλερ - Ολιβιέ Χάνλαν ) ήταν εντυπωσιακές για μια ομάδα του βεληνεκούς του Γηραιού, που πάντως δείχνει αποφασισμένος για μεγάλα πράγματα και όχι για να παλέψει για την παραμονή του στη Basket League.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr οι Θεσσαλονικείς έχουν ακόμη τρεις έμπειρους και πολύ ποιοτικούς παίκτες στο στόχαστρό τους, έναν Άγγλο και δύο Αμερικανούς με εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα που είναι σημαντικό στοιχείο για τον Γιάννη Καστρίτη. Ο λόγος για τον Τέντι Οκερεαφόρ που έχει περάσει από την Κύμη και τον Χολαργό, τον Λενζέλ Σμιθ που έπαιξε κι αυτός στην Κύμη τη σεζόν 2017/18 και τον Μάικλ Κάιζερ που αγωνίστηκε στην Κύμη και τον Άρη.

Ο Άγγλος γκαρντ, ο Αμερικανός περιφερειακός κι ο Αμερικανός σέντερ βρίσκονται άλλος ποιο κοντά, άλλος πιο μακριά στον Ηρακλή, που κινείται δυναμικά φέτος το καλοκαίρι μετά από τα "πέτρινα χρόνια" που τον βρήκαν στη Β' Εθνική και την Α2.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ