ΗΡΑΚΛΗΣ

Καλαφατάκης: "Ήταν χωρίς επιστροφή"

Καλαφατάκης: "Ήταν χωρίς επιστροφή"
INTIME SPORTS

Αμέσως μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα επί του Ικάρου, ο Γιώργος Καλαφατάκης τόνισε πως το ματς αυτό ήταν δίχως επιστροφή για την ομάδα του αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τον Ηρακλή με τον Γιώργο Καλαφατάκη στον πάγκο του και όπως τονίζει ελπίζει η ομάδα του να πάρει κι άλλες στο β' γύρο του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, ο Έλληνας προπονητής στάθηκε και στο γεγονός ότι είναι κρίμα για μία ομάδα με την παράδοση του "γηραιού" να επιστρέψει στην Α2 κατηγορία.

"Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι χωρίς επιστροφή, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, που είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος. Ήταν σημαντικό γιατί η ομάδα πρέπει να βρει τον δρόμο της με μένα να έπραξα σωστά πιστεύω το να είμαι από το Σάββατο στην ομάδα.

Κάναμε μία καλή αρχή στο γήπεδο μας, πιστεύοντας ότι στον δεύτερο γύρο θα είμαστε καλύτεροι, πιο ανταγωνιστικοί για τον στόχο που είναι η σωτηρία. Δυστυχώς αυτός ο στόχος απέμεινε. Είναι κρίμα για μία ομάδα με ιστορία και ειδικό βάρος να είναι στην Α2. Με βοήθεια από τον κόσμο και σύμπνοια θα τα καταφέρουμε", τόνισε ο Καλαφατάκης στη συνέντευξη Τύπου.

Από την πλευρά του, ο Σάββας Ηλιάδης ο οποίος ήταν καθοριστικός επισήμανε: "' Ηταν ένα πολύ σημαντικό για εμάς παιχνίδι. Παιχνίδι χωρίς αύριο. Με την έλευση του νέου προπονητή άλλαξε η ψυχολογία της ομάδας μας. Ήμασταν πολύ δυνατοί από την αρχή και έτσι κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Κερδίσαμε τις προσωπικές μάχες κάτι που είναι σημαντικό. Το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο. Είμαστε σε δύσκολη θέση αλλά θα παλέψουμε μέχρι τέλους με την νίκη να ανήκει σε όλους. Ο κόσμος μας είναι σίγουρα απογοητευμένος από την πορεία αλλά τον θέλουμε γιατί είναι διαφορετικά το Ιβανώφειο να είναι γεμάτο".

Λυκογιάννης: "Το ματς κρίθηκε στο α' ημίχρονο"

Κατά τον Άρη Λυκογιάννη, το παιχνίδι κρίθηκε στο α' ημίχρονο, όταν η ομάδα του παρουσιάστηκε πολύ κακή: " Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο όπου ήμασταν πολύ κακοί. Δεν μπήκαμε δυνατά και ειδικά στην άμυνα κι έτσι βρήκε ο Ηρακλής ρυθμό στην επίθεση. Δεχτήκαμε 44 πόντους και τα πράγματα ήταν δύσκολα. Όταν μειώναμε κάναμε κάποια λάθη και επιτρέπαμε στον Ηρακλή να ξεφεύγει με τον Ηρακλή να νίκησε δίκαια αφού το ήθελε περισσότερο".

Τέλος, ο Βαγγέλης Καράμπουλας υπογράμμισε: "Ξέραμε πως ο Ηρακλής ήταν με την πλάτη στον τοίχο κι ότι θα ήταν δύσκολο το παιχνίδι. Δεν κάναμε τίποτα από όσα ζήτησε ο προπονητής μας και όποτε μειώναμε ο καθένας λειτουργούσε για τον εαυτό του σε ένα παιχνίδι που ήταν ένα καλό μάθημα".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ