ΗΡΑΚΛΗΣ

Κρούση σε Παπαχατζή

Κρούση σε Παπαχατζή
INTIME SPORTS

Αργά το βράδυ της Δευτέρας (07/02) η διοίκηση της ΚΑΕ Ηρακλής χτύπησε την πόρτα του Θανάση Παπαχατζή για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας αντί του Γιώργου Καλαφατάκη.

Κίνηση με την οποία η διοίκηση της ΚΑΕ Ηρακλής δείχνει αποφασισμένη να παίξει το τελευταίο της χαρτί στην μάχη της παραμονής ποντάροντας στην εμπειρία του Έλληνα τεχνικού.

Το αν ωστόσο το υπάρχον φλερτ θα μετατραπεί σε γάμο για συνεργασία μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και των δέκα αγωνιστικών που απομένουνε θα φανεί μέχρι το μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά την χθεσινοβραδινή τηλεφωνική επικοινωνία του Γιώργου Γαλανού με τον Θανάση Παπαχατζή ο Έλληνας τεχνικός αναμένει στο ακουστικό του για να ανηφορίσει στην Θεσσαλονίκη για τις τελικές συζητήσεις.

Όλα αυτά ενώ από χθες το απόγευμα φαινόταν πως ο Δημήτρης Γαλάνης, μέχρι πριν δύο εβδομάδες τεχνικός του Πιερικού/Αρχέλαου ήταν ο επικρατέστερος να αποτελέσει τον διάδοχο του «Καλάφα».

Ωστόσο λίγες ώρες αργότερα φαίνεται να υπήρξε ανατροπή του σκηνικού με τον Παπαχατζή το ίδιο διάστημα επίσης τις τελευταίες δύο εβδομάδες είναι ελεύθερος μετά την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ μαζί με τον μέχρι πρότινος τεχνικό της «Ένωσης», Μηνά Γκέκο.

Κι όσο για την συνεργασία με τον Καλαφατάκη δεν έχει ακόμη λυθεί σε αντίθεση με αυτήν με τον Νίκο Παπανικολόπουλο που έλαβε χώρα χθες το απόγευμα και σήμερα αναμένεται την σκυτάλη να πάρει ο Αμερικανός Τζέιμς Πίτερς.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ