ΗΡΑΚΛΗΣ

Μέχρι την Τρίτη ο Πάρκερ

Μέχρι την Τρίτη ο Πάρκερ

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου ολοκληρώθηκε το φλερτ της διοίκησης της ΚΑΕ Ηρακλής με τον Σμους Πάρκερ και πλέον ο παίκτης αναμένεται το αργότερο την Τρίτη στην χώρα μας

Ο Αμερικανός γκαρντ έλαβε το υπογεγραμμένο συμβόλαιο της ομάδας της Θεσσαλονίκης και πλέον αναμένεται στην Θεσσαλονίκη.


Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις η άφιξή του θα λάβει χώρα αν όχι αύριο Δευτέρα (24/01) το αργότερο μεθαύριο Τρίτη (25/01) από την Νέα Υόρκη και θα τεθεί άμεσα στην διάθεση του Γιώργου Καλαφατάκη.

Αυτό που απομένει να γίνει γνωστό είναι το ποιον από τους τρεις υπάρχοντες Αμερικανούς που βρίσκονται στο ρόστερ του Ηρακλή θα αποτελέσει παρελθόν ώστε να περάσει στην θέση του ο Πάρκερ για το υπόλοιπο του ελληνικού πρωταθλήματος.


Ο Τζερόμ Κόλεμαν φέρεται να έχει υπογράψει μηνιαίο συμβόλαιο, ο Ματ Μπόουλντιν βρίσκεται στο στόχαστρο της Χάποελ Ιερουσαλήμ αλλά υπολογίζεται από τον «Καλάφα» ενώ ο Τζέιμς Πίτερς δεν είναι γκαρντ αλλά πάουερ φόργουορντ.


Όπως και να έχει και αν την απάντηση στο παραπάνω ερώτημα το ποιον θα αντικαταστήσει ο Πάρκερ θα την δώσει η διοίκηση της ΚΑΕ Ηρακλής ο Αμερικανός γκαρντ αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στο τοπικό ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο Ιβανώφειο στα πλαίσια της 15 αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.


Σε ένα γήπεδο γνώριμο για τον Πάρκερ για τον λόγο ότι και την περίοδο 2003-2004 στην πρώτη του εν Ελλάδι θητεία στο δεύτερο μισό αυτής ως παίκτης του Άρη η ομάδα της Θεσσαλονίκης το είχε ως έδρα εξαιτίας έργων στο Αλεξάνδρειο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Εκτός του Πάρκερ στα υπόψη της διοίκησης της ΚΑΕ Ηρακλής είναι από χθες πάντα το όνομα του 26χρονου Βόσνιου σέντερ Μίλε Ίλιτς της Ζελέζνικ παραμένοντας ως ένα επίσης καλό ερώτημα το ποιον θα αντικαταστήσει σε περίπτωση που αποκτηθεί και αν η περίπτωσή του έχει να κάνει με την φημολογία περί αποχώρησης του επίσης Βόσνιου Έρμιν Τζάζβιν.

Ανακοινώθηκε ο Πάρκερ

Η ΚΑΕ Ηρακλής προχώρησε στην ανακοίνωση της συνεργασίας του Αμερικανού γκαρντ, Σμους Πάρκερ. Η ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων:

" Η Κ.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αμερικανό guard Ουίλιαμ Χένρι “Σμους” Πάρκερ. Ο αθλητής αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Τρίτης προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας μας".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ