ΗΡΑΚΛΗΣ

Μουρ: "Ικανοποιημένος από την προοπτική του Ηρακλή, έτοιμος για μία δύσκολη σεζόν"

Μουρ: "Ικανοποιημένος από την προοπτική του Ηρακλή, έτοιμος για μία δύσκολη σεζόν"

Ο Μάικ Μουρ δήλωσε ικανοποιημένος από όσα έχει δει μέχρι στιγμής στον Ηρακλή, τονίζοντας ότι θα κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει την ομάδα στους στόχους της.

Ο Μάικ Μουρ (26 χρονών, 2.03 μέτρα) ανήκει εδώ και μερικές ημέρες στο δυναμικό του Ηρακλή και στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε αρκετά διαβασμένος και έτοιμος για μία δύσκολη σεζόν.

Ο Μουρ τόνισε ότι είναι ικανοποιημένος από όσα έχει δει μέχρι τώρα, ενώ δεν έκρυψε την στεναχώρια του για το γεγονός ότι λόγω κορονοϊού θα αργήσει να βιώσει την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του Ηρακλή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο σάιτ της ομάδας: Έκανα ήδη μια μικρή περιήγηση στην πόλη και είναι πολύ όμορφη. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την προοπτική που βλέπω στην Ομάδα μας, γνώρισα τα άλλα παιδιά, είναι όλοι εξαιρετικοί και ελπίζω να "δέσουμε" και σαν ομάδα μέσα στο γήπεδο. Εγώ πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος για μια δύσκολη σεζόν, ξέρω ότι θα δουλέψουμε σκληρά όλοι μαζί και είμαι αποφασισμένος να βοηθήσω την Ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

" Έμαθα και για τον κόσμο μας, είδα βίντεο στο Youtube και πραγματικά εντυπωσιάστηκα απ' την ατμόσφαιρα. Είναι κρίμα να μην τον έχουμε μαζί μας λόγω της πανδημίας, αλλά ελπίζω όλο αυτό να σταματήσει κάποια στιγμή και να έχουμε τη συμπαράστασή τους", τόνισε χαρακτηριστικά ο Μάικ Μουρ".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ