Ο Τέντι Οκερεαφόρ έκανε τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του Ηρακλή, τονίζοντας ότι ο Ηρακλής δεν θα έχει ως στόχο την παραμονή, παρά να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται.

Ο Τέντι Οκερεαφόρ έφτασε στην Ελλάδα για χάρη του Ηρακλή, αποτελώντας το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα του "Γηραιού" και δεν δίστασε να ξεκαθαρίσει άμεσα ότι οι στόχοι της νέας του ομάδας είναι συγκεκριμένοι.

ADVERTISING

Ο Άγγλος γκαρντ, ο οποίος μετά τις φανέλες της Κύμης (2017/18) και του Χολαργού (2018/19) θα φορέσει και αυτή του Ηρακλή, έδειξε αρχικά χαρούμενος που θα συνεργαστεί ξανά με τον Γιάννη Καστρίτη, με τον οποίο είχε συνυπάρξει στην Κύμη.

"Είμαι ενθουσιασμένος για την ευκαιρία και χαρούμενος που με επέλεξε πάλι ο προπονητής μου. Είμαι ενθουσιασμένος και θέλω μόνο να κερδίζουμε. Ξέρω τι άνθρωπος είναι ο κόουτς εντός και εκτός παρκέ, καθώς και τι ζητάει, οπότε αυτό θα με βοηθήσει" δήλωσε αρχικά ο Οκερεαφόρ, για να συμπληρώσει:

"Ξέρω κάποια παιδιά όπως τον Λένζελ Σμιθ και τον Σώτο (σ.σ Σωτήρη Μανωλόπουλο) με τους οποίους έχω συνυπάρξει ξανά στο παρελθόν (σ.σ στην Κύμη την σεζόν 2017/18). Θα είναι όμορφα και ανυπομονώ για αυτό".

ADVERTISING

Κλείνοντας, ο Άγγλος γκαρντ ξεκαθάρισε ότι ο Ηρακλής δεν σκοπεύει στην επιστροφή του στην Basket League έπειτα από 8 χρόνια να βάλει χαμηλά τον πήχη: "Η ομάδα δείχνει καλή. Δεν έχουμε απλώς ως στόχο την παραμονή, αλλά να πάρουμε νίκες. Θα δούμε τι θα γίνει".

Υπενθυμίζεται ότι εκτός της απόκτησης του Οκερεαφόρ, ο Ηρακλής έχει ανακοινώσει ακόμα αυτές των Άλεξ Ντέιβις, Βασίλη Καββαδά, Τζαμάλ Σούλερ, Σωτήρη Μανωλόπουλου, Θοδωρή Ζάρα, Όλιβιερ Χάνλαν και Λένζελ Σμιθ.

Δείτε το VIDEO με τις δηλώσεις του Οκερεαφόρ.