ΗΡΑΚΛΗΣ

Πάει για Πάρκερ και Ίλιτς

Πάει για Πάρκερ και Ίλιτς
Ηρακλής

Λίγες ώρες μετά την λήξη του παιχνιδιού στο Χαλκιοπούλειο της Λαμίας με τον Πανελλήνιο και η διοίκηση της ΚΑΕ Ηρακλής κινείται δυναμικά για την απόκτηση του Σμους Πάρκερ και του Μίλε Ίλιτς.

Το όνομα του Αμερικανού γκαρντ ήρθε και πάλι στο προσκήνιο μετά από τρεις μέρες και απομένει να φανεί σε περίπτωση που αποκτηθεί ποιανού εκ των τριών Αμερικανών του Ηρακλή θα πάρει.

Κι όσο για αυτό του Βόσνιου σέντερ που την στιγμή αυτή αγωνίζεται στην Ζελέζνικ είναι ένα καλό ερώτημα επίσης ποιον θα αντικαταστήσει και αν θα έχει να κάνει η περίπτωσή του με την φημολογία περί αποχώρησης του Έρμιν Τζάζβιν.

Στην περίπτωση του Πάρκερ θα πρέπει να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες η ΚΑΕ Ηρακλής είναι αυτή που έχει στα χέρια της το υπογεγραμμένο του συμβόλαιο και απομένει να το επιστρέψει ώστε να του σταλούν τα αεροπορικά εισιτήρια για να έρθει από την Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται.

Κάτι που σημαίνει ότι εξελίξεις στην περίπτωση του Αμερικανού γκαρντ με θητεία στο ΝΒΑ και που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στον Άρη στο δεύτερο μισό της περιόδου 2003-2004 κατακτώντας μάλιστα και το Κύπελλο Ελλάδος στο Final Four της Λαμίας είναι πολύ πιθανό να υπάρξουνε μέσα στις επόμενες μέρες.

Όσο για τον Ίλιτς ο δρόμος για την απόκτησή του από τον Ηρακλή θα ανοίξει από την στιγμή που μείνει ελεύθερος από την Ζελέζνικ. Ο 26χρονος σέντερ έχει ύψος 2.16μ. και αξίζει να σημειωθεί ότι το καλοκαίρι του 2005 είχε γίνει ντραφτ από τους Νιου Τζέρσεϊ Νετς όπου και αγωνίστηκε την περίοδο 2006-2007 στην ομάδα του ΝΒΑ.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ