ΗΡΑΚΛΗΣ

Παραιτήθηκε ο Ρούσο!

Παραιτήθηκε ο Ρούσο!
Ρούσο INTIME SPORTS

Ο Ντάρκο Ρούσο λίγες ώρες μετά την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ, υπέβαλε την παραίτηση του από τον πάγκο του Ηρακλή.

Να υπενθυμίσουμε ότι λίγες αγωνιστικές πριν είχε αναλάβει τα ηνία της ομάδας, αντικαθιστώντας τον Κώστα Πιλαφίδη, ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα σχεδίαζε.

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να βγει και η επίσημη ανακοίνωση από την ΚΑΕ, οι άνθρωποι της οποίας έκαναν δεκτή την παραίτηση και αναζητούν ήδη τον επόμενο προπονητή που θα αναλάβει το δύσκολο έργο να σώσει τον Ηρακλή από τον υποβιβασμό.

Υποψήφιοι για να αναλάβουν χρέη προπονητή είναι ο Γιώργος Καλαφατάκης, ο Παρασκευάς Μουρατίδης και ο Λευτέρης Κακιούσης ενώ οι προπονήσεις περνούν και πάλι στα χέρια του Κώστα Μέξα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ηρακλή: "Η Κ.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ανακοινώνει ότι έγινε δεκτή η παραίτηση του προπονητή κ. Ντάρκο Ρούσο, που κατετέθη σήμερα το πρωί.

Ευχαριστεί τον κ. Ρούσο για την προσφορά του στην ομάδα, για το ήθος που επέδειξε καθ΄ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας του με την ομάδα μας και εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.Την ομάδα θα προπονεί, μέχρι νεοτέρας απόφασης του δ.σ. της ΚΑΕ, ο κ. Κωνσταντίνος Μέξας".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ