ΗΡΑΚΛΗΣ

Πάρκερ αντί Μπόουλντιν

Πάρκερ αντί Μπόουλντιν

Ο Σμους Πάρκερ αναμένεται αύριο στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Ηρακλή με όλα να δείχνουν πως θα πάρει τελικά την θέση του Ματ Μπόουλντιν.

Μία εξέλιξη που έρχεται σε αντίθεση με την έντονη φημολογία που είχε αναπτυχθεί στην διάρκεια της χθεσινής ημέρας (23/01) όταν και το απόγευμα ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτηση του πρώην ΝΒΑερ και στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου παίκτη της ρωσικής Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης.

Σύμφωνα με αυτήν εκείνος που θα αποτελούσε παρελθόν από το ρόστερ του Ηρακλή θα ήταν ο Τζέιμς Πίτερς που ήρθε την περασμένη Πέμπτη (20/01) στην Θεσσαλονίκη με τον Αμερικανό φόργουορντ και έκανε το ντεμπούτο του κόντρα στον Πανελλήνιο δύο μέρες μετά στο Χαλκιοπούλειο της Λαμίας.

Έτσι τις τελευταίες ώρες την διαδέχθηκε νέα που κάνει λόγο πως ο Πάρκερ θα αντικαταστήσει τον Μπόουλντιν παρά το γεγονός ότι ο απόφοιτος του Γκονζάγκα στα τέσσερα παιχνίδια επί της παρουσίας του Γιώργου Καλαφατάκη στον πάγκο του Ηρακλή εκτίναξε τα νούμερά του.

Συγκεκριμένα είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι εκείνο το σημείο σε εφτά παιχνίδια ο Αμερικανός γκαρντ του «Γηραιού» είχε κατά μ.ο. 6,1 πόντους ενώ στα τέσσερα με τον «Καλάφα» στην άκρη του πάγκου είχε 13,5.

Όπως και να έχει τα πάντα στο συγκεκριμένο θέμα δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσουνε μέσα στις επόμενες ώρες με τον Μπόουλντιν να βρίσκεται στο στόχαστρο και της ισραηλινής Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι όπως και να έχει ο Ηρακλής με την είσοδο του Πάρκερ στο ρόστερ του θα κάνει χρήση της μίας εκ των δύο αλλαγών που έχει δικαίωμα να κάνει στην διάρκεια του Β΄ γύρου της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ