ΗΡΑΚΛΗΣ

Πάρκερ: "Πάντα είμαι έτοιμος"

Πάρκερ: "Πάντα είμαι έτοιμος"
INTIME SPORTS

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι για λογαριασμό του Ηρακλή ο Σμους Πάρκερ που στις 16:30 παρουσιάστηκε από την διοίκηση της ΚΑΕ.

Ο χορηγός της ΚΑΕ Ηρακλής, Γιώργος Γαλανός, και ο πρόεδρός της, Μάκης Σαρλής, καλωσόρισαν τον Αμερικανό γκαρντ που μετά το πέρας της παρουσίασης του τέθηκε στην διάθεση του Γιώργου Καλαφατάκη.

Αυτό που απομένει να φανεί είναι το ποιος θα αποτελέσει την δεύτερη αλλαγή στο ρόστερ της ομάδας και τελευταίας για το υπόλοιπο της κανονικής περιόδου όπως και το ποιος θα αποτελέσει παρελθόν μετά από τον Ματ Μπόουλντιν.

" Αναμένουμε το καλύτερο από τον Πάρκερ", τόνισε ο Γιώργος Γαλανός που δεν έκρυψε ότι: " Πλέον, θα κινηθούμε για άλλη μια κίνηση", με αυτήν δύσκολα να είναι ο Μίλε Ίλιτς.

Όσο για τον Πάρκερ; " Είμαι έτοιμος. Πάντα είμαι", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Αμερικανού γκαρντ που αναφερόμενος στους στόχους του με τον Ηρακλή είπε: " Πρέπει να τα καταφέρουμε και προσωπικά θέλω να πετύχουμε 7-8 νίκες ως το τέλος. Δεν με νοιάζει με ποιον παίζουμε, θέλω να κερδίζω είτε αν παίζουμε με τον Παναθηναϊκό είτε με τον τελευταίο της κατάταξης".

Σχετικά με τις αναμνήσεις του από το Ιβανώφειο από την παρουσία του σε αυτό ως παίκτης του Άρη στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2003-2004 σημείωσε: " Το Ιβανώφειο είναι ένα γήπεδο που έχει μείνει στη μνήμη μου.

Θυμάμαι τις όμορφες στιγμές, την πολύ ζεστή ατμόσφαιρα. Μου αρέσει ότι εδώ στην Ελλάδα ο κόσμος μετέχει τόσο πολύ στους αγώνες. Δε θυμάμαι τους αγώνες με τον Ηρακλή, αλλά ξέρω για την αντιπαλότητα των τριών ομάδων της Θεσσαλονίκης".

Αφού δεν έκρυψε πως είναι ερωτευμένος με την Ελλάδα κατέληξε όσον αφορά τον ίδιο και την πρόοδο που έχει παρουσιάσει στα χρόνια που μεσολάβησαν από την θητεία του στον Άρη σημείωσε: " Νομίζω πως ωρίμασα. Όσο για το παιχνίδι μου. Θα δείτε αυτό που θέλετε. Αν θέλετε να είμαι αυτός που ήμουν τον Άρη, αυτό θα είμαι".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ