ΗΡΑΚΛΗΣ

Προφορική συμφωνία με Πίτερς

Προφορική συμφωνία με Πίτερς
Πίτερς

Μετά τον Ουίλιαμ Έιβερι η διοίκηση της ΚΑΕ Ηρακλής ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Τζέιμς Πίτερς.

Πρόκειται για 29χρονο Αμερικανό πάουερ φόργουορντ με ύψος 2.04μ. που προ ημερών έλυσε το συμβόλαιό του με την τουρκική Σελτσούκ Ουνιβερσιτέσι.

Αυτό που απομένει να φανεί είναι αν θα υπάρξει μέσα στις επόμενες ώρες και η ανταλλαγή των υπογεγραμμένων συμβολαίων μεταξύ των δύο πλευρών ώστε στην συνέχεια να πάρει τον δρόμο για την Θεσσαλονίκη.

Η απόκτηση ενός πάουερ φόργουορντ ήταν εξάλλου και ο βασικός στόχος του Γιώργου Καλαφατάκη από την στιγμή που ο νέος τεχνικός του Ηρακλή το πρωί του Σαββάτου πήρε μία πρώτη γεύση του συνόλου του και ακόμη περισσότερο στο χθεσινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο κλειστό της Αρτάκης στην Νέα Σμύρνη.

Το γεγονός εξάλλου ότι ο Πίτερς δεν σουτάρει πολλά τρίποντα είναι κάτι που δεν φαίνεται να απασχολεί τον "Καλάφα" για τον λόγο ότι είναι διατεθειμένος να αξιοποιήσει το μακρινό σουτ του Βλάντιμιρ Πέτροβιτς.

Κι όσο για την περίπτωση του Ουίλιαμ Έιβερι; Οι δύο πλευρές παρά το γεγονός ότι από την Παρασκευή έχει επιτευχθεί προφορική συμφωνία και την ανάπτυξη χθες φημολογίας περί έλευσής του στην Θεσσαλονίκη ακόμη και για δοκιμή δεν έχουνε προχωρήσει σε ανταλλαγή συμβολαίων.

Θα πρέπει ωστόσο να σημειωθεί πως ο Καλαφατάκης όπως έδειξε άλλωστε και χθες κόντρα στον Πανιώνιο δείχνει να θέλει να αξιοποιήσει τον Ματ Μπόουλντιν στην θέση του πλέι μέικερ όπως εξάλλου ήταν και η θέση του Αμερικανού στο κολέγιο του Γκονζάγκα.

Όπως και να έχει αυτό που απασχολεί την στιγμή αυτή τον έμπειρο Χανιώτη τεχνικό του Ηρακλή είναι η κατάκτηση της νίκης στο παιχνίδι της Τετάρτης στο Ιβανώφειο με τον Ίκαρο Καλλιθέας για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ