ΗΡΑΚΛΗΣ

Σε ανοιχτή γραμμή με Καλαφατάκη

Σε ανοιχτή γραμμή με Καλαφατάκη
Καλαφατάκης INTIME SPORTS

Η αντίστροφη μέτρηση για την λύση της συνεργασίας μεταξύ του Γιώργου Καλαφατάκη και της διοίκησης της ΚΑΕ Ηρακλής έχει ξεκινήσει.

Κι αν ο Χανιώτης τεχνικός φάνηκε να έχει πάρει την απόφασή του κατά 99% από χθες το απόγευμα στις δηλώσεις του στην Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ηλυσιακό στην διάρκεια της σημερινής ημέρας συνεχίστηκαν οι επαφές δια τηλεφώνου.

Σύμφωνα με ότι συζητήθηκε οι τίτλοι τέλους στην σχεδόν ενός μηνός συνεργασία τους είναι πολύ πιθανό να πέσουνε αύριο μετά την επιστροφή του «Καλάφα» στην Θεσσαλονίκη όπου παρέμεινε μετά την λήξη του χθεσινού παιχνιδιού στο κλειστό των Ιλισίων.

Ουσιαστικά η επιστροφή του Καλαφατάκη στην Θεσσαλονίκη θα συνδυαστεί με συνάντησή του με τους κ.κ. Σαρλή και Γαλανό για την εύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης αφού πολύ δύσκολα θα υπάρξει αλλαγή σκηνικού.

Αυτό βέβαια που απομένει να φανεί εκτός του διαφαινόμενου διαζυγίου της διοίκησης της ΚΑΕ Ηρακλής με τον Καλαφατάκη είναι και με το ποιους παίκτες θα γίνει κάτι ανάλογο με μία πρώτη φημολογία να κάνει λόγο για τον Φώτη Λαμπρόπουλο.

Την ίδια ώρα αξίζει να σημειωθεί αναπτύχθηκε και μία ακόμη σύμφωνα με την οποία και ο βασικός χορηγός της ΚΑΕ Ηρακλής Γιώργος Γαλανός δείχνει μετά από την χθεσινή εμφάνιση στο κλειστό των Ιλισίων κόντρα στον Ηλυσιακό να σκέφτεται και αυτός την αποχώρησή του.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ