ΗΡΑΚΛΗΣ

Σε απολογία ο Έβερετ

Σε απολογία ο Έβερετ
Έβερετ INTIME SPORTS

Την ίδια ώρα που σήμερα ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Ηρακλή για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Ιβανώφειο (04/12, 15:00) άγνωστο παραμένει το τι μέλλει γενέσθαι με τον Τερέλ Έβερετ.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ηρακλή σύμφωνα με τοποθέτηση μέλους της διοίκησης της ΚΑΕ πρόκειται να απολογηθεί στην διάρκεια της σημερινής ημέρας.

Μία κλήση που έχει να κάνει κατά κύριο λόγο με την στάση του Έβερετ όλες αυτές τις τελευταίες μέρες και κατά κύριο λόγο με το γεγονός ότι το απόγευμα της Τρίτης αν και βρέθηκε στο Ιβανώφειο δεν συμμετείχε στην προπόνηση.

Συνάμα καλά κρατεί τις τελευταίες μέρες η φημολογία πως ο Αμερικανός γκαρντ μετράει αντίστροφα στο Ιβανώφειο ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως ο εκπρόσωπός του δεν είναι ενήμερος περί της κλήσης σε απολογία.

Από εκεί και πέρα ο Ντάρκο Ρούσο προσπαθεί να βάλει όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται στην λογική του τον νεαποκτηθέντα Σέρβο Νίκολα Κοπρίβιτσα ενώ ανοιχτό αν και στάσιμο παραμένει το θέμα του δανεισμού του διεθνή Γιώργου Μπόγρη από τον Παναθηναϊκό.

Κάλεσμα της ΚΑΕ

Η ΚΑΕ Ηρακλής Θεσσαλονίκης με ανακοίνωσή της καλεί τους φιλάθλους της στον αυριανό αγώνα με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, το Σάββατο 4-12-2010 και ώρα 15:00. Σε αυτήν σημειώνει: " Η αλλαγή ώρας έναρξης του αγώνα αποφασίστηκε, ώστε οι φίλοι του ΗΡΑΚΛΗ να προλάβουν τόσο τον αγώνα καλαθοσφαίρισης, όσο και τον αγώνα της ποδοσφαιρικής μας ομάδας. Τα εισιτήρια του αγώνα θα πωλούνται καθημερινά από τις 9:00 μέχρι τις 21:00, καθώς και την ημέρα του αγώνα. Οι τιμές είναι 5€, 15€ και 20€".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ