ΗΡΑΚΛΗΣ

Σιδερένιος ο Παπανικολόπουλος

Σιδερένιος ο Παπανικολόπουλος
Παπανικολόπουλος INTIME SPORTS

Θετικό ήταν το αποτέλεσμα της σημερινής εξέτασης που υποβλήθηκε ο Νίκος Παπανικολόπουλος μετά τον χθεσινό του τραυματισμό στα πλευρά στην πρωινή προπόνηση.

Ο 31χρονος Καλαματιανός γκαρντ του Ηρακλή αποκόμισε το συγκεκριμένο πρόβλημα στα πλευρά μετά από μία σύγκρουση που είχε με τον Γιάννη Δεμερτζή ωστόσο γλίτωσε το κάταγμα.

Για τον λόγο αυτό και το απόγευμα αναμένεται να προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα του Ηρακλή στο Ιβανώφειο υπό τις οδηγίες του Νταρκο Ρούσο στην συνέχεια της προετοιμασίας για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ (05/01, 17:00).

Στο μεταξύ, για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία ο Σέρβος τεχνικός του «Γηραιού» αποφάσισε την διεξαγωγή για αύριο Πέμπτη (30/12) φιλικής αναμέτρησης στο Ιβανώφειο με τους Ίκαρους Σερρών.

Κατά τα άλλα ανοικτό παραμένει το θέμα της αναζήτησης του Αμερικανού γκαρντ που θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Τερέλ Έβερετ μετά την λύση του συμβολαίου του.

Η περίπτωση του Κλιφ Χόκινς (29χρ., 1.81μ.) της πολωνικής Πόζναν μπορεί να απασχόλησε τον Ρούσο ωστόσο δεν προχώρησε παρά το γεγονός ότι υπήρξε κατάθεση πρότασης σύμφωνα με το περιβάλλον του εξαιτίας του ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Έτσι χθες προέκυψε η περίπτωση του Τζόναθαν Γκίμπσον (22χρ., 1.88μ.) λίγες ώρες αφότου έμεινε χθες ελεύθερος από την τουρκική Ογιάκ. Εκεί όπου ο απόφοιτος του κολεγίου του Νιου Μέξικο σε 11 αγώνες πρωταθλήματος είχε κατά μ.ο. 18,1 πόντους, 3,9 ριμπάουντ, 3,3 ασίστ και 2 κλεψίματα.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ