ΗΡΑΚΛΗΣ

Στο προσκήνιο ο Τσιπίδης

ΣΥΝΕΝΥΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ Γ. ΓΑΛΑΝΟΥ & Α. ΤΣΙΠΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ
ΣΥΝΕΝΥΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ Γ. ΓΑΛΑΝΟΥ & Α. ΤΣΙΠΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ MOTIONTEAM

Ο Απόστολος Τσιπίδης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εξέφρασε την επιθυμία του να αναλάβει την ΚΑΕ Ηρακλής από τη νέα σεζόν φέρνοντας πίσω στην ομάδα τον Λευτέρη Κακιούση

Πρόκειται για έναν εκ των χορηγών της περσινής περιόδου στο τμήμα μπάσκετ ο οποίος επιθυμεί να επιστρέψει στα κοινά της ομάδας και να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωσή του:

"Έπειτα από μια απόπειρα να αναλάβω την ομάδα του Παγκρατίου αλλά λόγω του ότι πάγωσαν οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις χωρίς λόγο, διακόπτω από τώρα τις οποιεσδήποτε ενέργειες προς εκείνη την πλευρά.

Και μετά την άσχημη κατάσταση που επικρατεί στην ΚΑΕ Ηρακλής , ανακοινώνω ότι οι άνθρωποι που αγαπούν ένα σύλλογο πρέπει να το δείχνουν στις δύσκολες στιγμές. και εγώ είμαι ένας από αυτούς. Ήμουν και πέρσι στρατιώτης στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου όταν χρειάστηκε βοήθεια η ΠΑΕ, έτσι και τώρα από τώρα δηλώνω ότι αναλαμβάνω την ομάδα στη δύσκολη κατηγορία της Α2 και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να την πάμε πάλι εκεί που πρέπει. Να ζητήσουμε όλοι μαζί την επιστροφή του Κακιούση και όλων όσων είναι απαραίτητοι στον Ηρακλή.

Είναι όλοι απαραίτητοι .

Αναλαμβάνω όλα τα έξοδα της ομάδος για την επόμενη χρονιά και ο κόσμος να είναι σίγουρος ότι όπως πέρσι έτσι και φέτος θα τα καταφέρουμε με συνολική προσπάθεια.

Με τιμή Τσιπίδης Απόστολος"

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ