ΗΡΑΚΛΗΣ

Συνεχίζει στον Ηρακλή ο Καββαδάς, τελειώνει και του Χάνλαν

BASKET LEAGUE / ÇÑÁÊËÇÓ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÇÑÁÊËÇÓ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Για έναν ακόμη χρόνο θα φοράει τη φανέλα του Ηρακλή ο Βασίλης Καββαδάς, με τον Γηραιό να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία και με τον Ολίβιε Χάνλαν.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος αντικατέστησε τον Ηλία Καντζούρη και ο Ηρακλής προχωράει με γοργά βήματα τον σχεδιασμό του για τη σεζόν 2020/21. Οι Σταμάτης, Τσαϊρέλης, Σχίζας, Βεργίνης, Μπόουλιν, Γκιουζέλης, Μουρ θα φορέσουν τα κυανόλευκα, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και με δύο παίκτες από το περσινό ρόστερ.

Ο λόγος για τον Βασίλη Καββαδά που βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών ομάδων της Basket League, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr προτίμησε να συνεχίσει στη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχει σε τρεις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο και Basketball Champions League ή FIBA Europe Cup) και τον Ολίβιε Χάνλαν που μπορεί να συμφώνησε με ομάδα του Καναδά για να παίξει τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για να επιστρέψει και αυτός στην Ελλάδα.

Τη σεζόν 2019/20 ο Καββαδάς είχε 9.1 πόντους από 59% στο δίποντο και 60% στις βολές, 6.1 ριμπάουντ, 1.2 μπλοκ και 14.3 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 19 λεπτά συμμετοχής σε 18 αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ ο Χάνλαν μέτρησε 16.3 πόντους από 57.1% στο δίποντο, 31.9% στο τρίποντο και 80.7% στις βολές μαζί με 3.6 ριμπάουντ, 3.5 ασίστ, ένα κλέψιμο και 15.5 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 30:25 συμμετοχής σε 20 αναμετρήσεις της Α1.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ