ΗΡΑΚΛΗΣ

Το στοίχημα με Μπόουλντιν

Το στοίχημα με Μπόουλντιν
INTIME SPORTS

Το ντεμπούτο του Γιώργου Καλαφατάκη στον πάγκο του Ηρακλή μπορεί να μην συνδυάστηκε με νίκη κόντρα στον Πανιώνιο στο κλειστό της Αρτάκης στην Νέα Σμύρνη ωστόσο ο Χανιώτης τεχνικός δείχνει να έχει καταλήξει στο τι είδους ενίσχυση χρειάζεται η ομάδα του.

Ο έμπειρος Χανιώτης τεχνικός του «Γηραιού» όπως έδειξε και στο αποψινό παιχνίδι μετά και τις πληροφορίες που έχει συλλέξει δείχνει αποφασισμένος να αξιοποιήσει τον Ματ Μπόουλντιν στην θέση του πλέι μέικερ.


Σε αυτήν δηλαδή που αγωνιζόταν στο κολέγιο του Γκονζάγκα και όπως είχε παραδεχθεί εξάλλου και ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις ερχόμενος στην Θεσσαλονίκη.

Το αν ο Μπόουλντιν θα καταφέρει να αποτελέσει τον κουμανταδόρο της ομάδας του Ηρακλή θα φανεί μετά το σημερινό πρώτο δείγμα με αντίπαλο τον Πανιώνιο κι ακόμη περισσότερο την Τετάρτη στο κάτι παραπάνω από σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι στο Ιβανώφειο με τον Ίκαρο Καλλιθέας.


Σε περίπτωση που δεν περάσει τις εξετάσεις τότε και μόνο θα γίνει κάποια κίνηση απόκτησης άλλου Αμερικανού πλέι μέικερ ή ακόμη και κοινοτικού με αποτέλεσμα το σενάριο που είχε υπάρξει απόκτησης του Ουίλιαμ Έιβερι φαίνεται να περνάει στο περιθώριο.


Κι όσο για τον βασικό στόχο του «Καλάφα»; Είναι η εύρεση και απόκτηση ενός πάουερ φόργουορντ που θα έχει την ευχέρεια να σκοράρει και έξω από την γραμμή των τριών πόντων.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ