ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Ανακοίνωσε Ντιγκς ο Κολοσσός

Akron forward Quincy Diggs (13) dribbles the basketball up court in the second half of an NCAA college basketball game at the Diamond Head Classic Sunday, Dec. 22, 2013, in Honolulu. Akron beat Oregon State 83-71. (AP Photo/Eugene Tanner)
AP Photo/Eugene Tanner AP PHOTO/EUGENE TANNER

Την απόκτηση του Κουίνσι Ντιγκς ανακοίνωσε ο Κολοσσός H Hotels, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο τσεχικό και το γαλλικό πρωτάθλημα.

Ο Κουίνσι Ντιγκς είναι πλέον παίκτης του Κολοσσού H Hotels. Την είδηση έκανε γνωστή η ομάδα της Ρόδου, ανακοινώνοντας την απόκτηση του 28χρονου φόργουορντ, ο οποίος την σεζόν 2017/18 αγωνίστηκε στην τσεχική Νίμπουρκ και την γαλλική Μπουζαλάκ.

Ο Ντιγκς είναι το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα του Κολοσσού μετά τους Στιβι Μπράουνινγκ, Γιάννη Δημάκο και Γιώργο Γεωργάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον καλαθοσφαιριστή Quincy Diggs.

Ο Αμερικανός γκαρντ είναι γεννημένος στις 8 Απριλίου του 1990, έχει ύψος 1,98μ και αγωνίζεται στη θέση του small forward. Αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο Akron του Οχάιο και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Redwells Gunners της Αυστρίας και τη σεζόν 2016-2017 υπέγραψε στην Γερμανική Bremerhaven.

Την προηγούμενη σεζόν ξεκίνησε στην Τσεχική Nymburk που αγωνίστηκε και στο FIBA Champions League έχοντας κατά μέσο όρο 13 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ σε 7 παιχνίδια και στο BCL σε 6 παιχνίδια 6,3 πόντους, 4,3 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ και τελείωσε τη σεζόν στην Boulazac της Γαλλίας όπου σε 24 αγώνες είχε κατά μέσο όρο 9,3 πόντους, 4,7 ριμπάουντ και 3,1 ασίστ ανά παιχνίδι".

AP Photo/Eugene Tanner

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ