ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Ανακοίνωσε τον Κέμπτον ο Κολοσσός

Ανακοίνωσε τον Κέμπτον ο Κολοσσός

Τον τρίτο του ξένο για τη σεζόν 2018-19 βρήκε ο Κολοσσός H Hotels, που απέκτησε τον Τιμ Κέμπτον τζούνιορ, γιο του παλιού σέντερ που έπαιξε τις δεκαετίες του '80 και του '90 σε ΝΒΑ και Ευρώπη (VIDEO).

Τον γιο ενός παλιού ΝΒΑer πρόσθεσε στο ρόστερ του ο Κολοσσός. Ο λόγος για τον Τιμ Κέμπτον τζούνιορ, τον 23χρονο γιο του παλιού Αμερικανού σέντερ που έπαιξε για οκτώ χρόνια στο ΝΒΑ και πέρασε και από τα ευρωπαϊκά γήπεδα τη δεκαετία του '90. Ο Κέμπτον τζούνιορ έχει ύψος 2,08μ., παίζει στις θέσεις "4" - "5" και μετά την ολοκλήρωση της τετραετίας στο κολέγιο Λιχάι, αγωνίστηκε στην Μπιλμπάο και (την προηγούμενη χρονιά) στην Ερτζελία.

Ο Κέμπτον τζούνιορ είναι ο τρίτος ξένος παίκτης που ανακοίνωσε η ομάδα του Νίκου Βετούλα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, μετά τους Στίβι Μπράουνινγκ και Κουίνσι Ντιγκς . Συν τοις άλλοις έχουν αποκτηθεί από την εγχώρια αγορά οι Γιάννης Δημάκος και Γιώργος Γεωργάκης , ενώ από την περσινή ομάδα έχουν παραμείνει ο Γιάννης Γεωργαλλής και ο Αλέξανδρος Αγγελάκος .

Η ανακοίνωση του Κολοσσού H Hotels:

" Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον καλαθοσφαιριστή Timothy Kempton jr.

Ο Αμερικανός αθλητήςείναι γεννημένος στις 28 Απριλίου του 1995, έχει ύψος 2,06μ και αγωνίζεται στη θέση του forward-center και αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο LeHigh της Πενσυλβάνια.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Bilbao της Ισπανίας όπου αγωνίστηκε σε ACB έχοντας κατά μέσο όρο 2,1 πόντους, 1,7 ριμπάουντ σε 7 παιχνίδια και Eurocup έχοντας 4,5 πόντους, 3 ριμπάουντ, 0,5 ασίστ σε 4 παιχνίδια.

Συνέχισε στην Ισραηλινή Herzliya όπου σε 25 αγώνες είχε κατά μέσο όρο 3,8 πόντους, 3,3 ριμπάουντ και 0,4 ασίστ".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ