ΚΟΛΟΣΣΟΣ

"Διαζύγιο" με Μπέρι, επιστροφή Ρέλεφορντ!

"Διαζύγιο" με Μπέρι, επιστροφή Ρέλεφορντ!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντέβιον Μπέρι είναι ο πρώτος παίκτης που αποχωρεί από το ρόστερ του Κολοσσού, με τους "θαλασσί" να τον αντικαθιστούν με έναν παλιό γνώριμό τους, τον Τρέβορ Ρέλεφορντ.

Οι δύο ήττες με τις οποίες ξεκίνησε την Stoximan.gr Basket League ο Κολοσσός έφερε εξελίξεις σε ό,τι αφορά το ρόστερ, με τον Ντέβιον Μπέρι να αποχωρεί πρόωρα. Οι "θαλασσί" ενημέρωσαν για τη λύση της συνεργασίας τους με τον 25χρονο γκαρντ, ο οποίος στα δύο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος είχε 17 πόντους (με 54.5% στα τρίποντα), 1 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ κατά μέσο όρο.

" Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Davion Berry. Η "θαλασσί" οικογένεια ευχαριστεί τον Αμερικανό γκαρντ για τις υπηρεσίες του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του", αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας του Άρη Λυκογιάννη, η οποία αμέσως μετά ανακοίνωσε την αντικατάσταση του Μπέρι με έναν παλιό γνώριμο της ομάδας. Ο λόγος για τον Τρέβορ Ρέλεφορντ, ο οποίος επέστρεψε μόλις λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του από την Ρόδο. Αναλυτικά και η δεύτερη ανακοίνωση: " Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Trevor Releford! Ο Αμερικανός γκαρντ (24χρ.) αγωνίστηκε πέρυσι με μεγάλη επιτυχία στην ομάδα μας, έχοντας κατά μέσο όρο 13,9 πόντους, 4 ασίστ, 3,1 ριμπάουντ και 1,7 κλεψίματα σε 26 αγώνες στην Basket League. Φέτος, ξεκίνησε τη σεζόν στο Ισραήλ και τη Μακάμπι Κιριάτ Γκατ, αλλά η επιθυμία του ήταν να φορέσει ξανά τη θαλασσί φανέλα!"

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ