ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Γι' αυτούς τους λόγους επέλεξε τον Κολοσσό ο Μαυροειδής

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Μαυροειδής υπέγραψε στον Κολοσσό και το απόγευμα του Σαβάτου (25/8) εξήγησε στην ιστοσελίδα της ομάδας γιατί επέλεξε να μετακομίσει φέτος στη Ρόδο.

Ήταν εδώ και μέρες ο μεγάλος στόχος του Κολοσσού, ήταν εδώ και μέρες ο παίκτης τον οποίο προσπαθούσαν να πείσουν οι Ροδίτες για να κλείσουν τις θέσεις της front line ενόψει της σεζόν 2018/19. Ο Δημήτρης Μαυροειδής συμφώνησε με την ομάδα του Νίκου Βετούλα το πρωί του Σαββάτου (25/8), το deal των δύο πλευρών ανακοινώθηκε το μεσημέρι της ίδιας μέρας και το απόγευμα ο πολύπειρος σέντερ εξήγησε στο kolossosbc.gr τους λόγους για τους οποίους προτίμησε να μετακομίσει στη Ρόδο.

" Είχε μεγάλη σημασία για μένα η προσέγγιση των ανθρώπων του Κολοσσού. Ειδικά, ο κύριος Χατζηλαζάρου, ο οποίος έκανε ό,τι ήταν δυνατό για να με φέρει στην ομάδα. Ο Κολοσσός είναι ομάδα με οργάνωση, ενώ μου άρεσε το οικογενειακό κλίμα και η σιγουριά που επικρατεί, καθώς έτσι είσαι προσηλωμένος στο μπάσκετ χωρίς να σε απασχολεί κάτι άλλο" εξήγησε ο Μαυροειδής και συνέχισε: " Δεν έχω συνεργαστεί με τον κόουτς Βετούλα, ωστόσο, ξέρω ότι είναι καλός προπονητής. Πιστεύω ότι θα έχουμε καλή συνεργασία και θα βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της σε ένα όμορφο νησί, με ζεστό κόσμο, ο οποίος αγαπάει και στηρίζει την ομάδα. Υγεία να έχουμε και όλα θα πάνε καλά".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ