Ο Κολοσσός θα παρουσιαστεί αρκετά διαφορετικός τη νέα αγωνιστική, από κάθε άποψη. Εκτός των άλλων, οι θαλασσί αλλάζουν έδρα, με το "Παλέ ντε Σπορ" να αποτελεί το νέο "σπίτι" τους.

Οι αλλαγές στον Κολοσσό το φετινό καλοκαίρι είναι ριζικές, κι αφορούν κάθε μεγάλη ή μικρή λεπτομέρεια. Οι θαλασσί, που εξασφάλισαν την παραμονή στη Basket League μέσω της συνεργασίας με τον Χολαργό, ανακοίνωσαν πριν από δύο ημέρες την επιστροφή του Άρη Λυκογιάννη, σηματοδοτώντας με αυτόν τον τρόπο τη νέα εποχή τους.

ADVERTISING

Δεν περιορίζονται βέβαια στον προπονητή και τους παίκτες που θα επανδρώσουν το ρόστερ, αφού -μέσα σε όλα- η ροδίτικη ομάδα θα χρησιμοποιήσει νέα έδρα στην Basket League. Ο λόγος για το "Παλέ ντε Σπορ", το οποίο βρίσκεται στην περιοχή της Καλλιθέας. Πρόκειται για ένα γήπεδο χωρητικότητας 1.300 θέσεων, το οποίο κατασκευάστηκε στο νησί πριν από μερικά χρόνια -δίχως όμως να αξιοποιηθεί από τον Κολοσσό.

Στο συγκεκριμένο γήπεδο στεγάστηκε η ΑΕ Καλλιθέας, για τη Γ' Εθνική, ενώ εκεί φιλοξενήθηκε επίσης το Final Four του Κυπέλλου Ανδρών στο βόλεϊ το 2018.

Πλέον όμως, θα αποτελέσει την έδρα του Κολοσσού, ο οποίος για πρώτη φορά θα αφήσει το Βενετόκλειο για ένα άλλο γήπεδο.

ADVERTISING

Inline Image