ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Απέρριψε την προσφυγή του Λαυρίου το ΑΣΕΑΔ, επαναλαμβάνονται τα 31''

Απέρριψε την προσφυγή του Λαυρίου το ΑΣΕΑΔ, επαναλαμβάνονται τα 31''

Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή του Λαυρίου, με αποτέλεσμα να επαναληφθούν τα τελευταία 31 δευτερόλεπτα της αναμέτρησης της 17ης Νοεμβρίου με τον Κολοσσό.

Κάλλιο αργά, παρά ποτέ. Σχεδόν πέντε μήνες πέρασαν από τον αγώνα του Κολοσσού με το Λαύριο για την 6η αγωνιστική της Basket League και τελικά πάρθηκε μία οριστική απόφαση για την τύχη του αγώνα. Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή της ΚΑΕ Λαύριο, με συνέπεια να επαναληφθούν τα τελευταία 31'' της αναμέτρησης της 17ης Νοεμβρίου, όπως δηλαδή είχε αποφασίσει πρωτόδικα ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ.

Ο Κολοσσός είχε καταθέσει ένσταση για παράβαση οκτώ δευτερολέπτων που δεν είχε καταλογιστεί σε εκείνο το χρονικό σημείο και με το σκορ 69-67 υπέρ του Λαυρίου. Το μόνο που απομένει πλέον είναι να οριστεί από τον ΕΣΑΚΕ η ημερομηνία που θα διεξαχθούν αυτά τα τελευταία 31 δευτερόλεπτα, με τις δύο ομάδες να έχουν όμως διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με το ματς της 6ης αγωνιστικής.

Κάποιοι από τους πρωταγωνιστές του αγώνα δεν θα βρίσκονται στο γήπεδο, μεταξύ αυτών και ο τότε προπονητής του Κολοσσού, Νίκος Βετούλας. Παρών δεν πρόκειται να είναι ούτε ο παίκτης που υπέπεσε στην παράβαση των οκτώ δευτερολέπτων, ο Σάιλας Μέλσον, όπως και οι Στέρλινγκ Γκιμπς, Ιβάν Ασκα, Κουίνσι Ντιγκς από πλευράς Κολοσσού, καθώς έχουν αντικατασταθεί έκτοτε.

Η βαθμολογία μετά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ έχει ως εξής:

1. Παναθηναϊκός 45

2. ΑΕΚ 40

3. Προμηθέας 38

4. ΠΑΟΚ 38

5. Περιστέρι 38

6. Ήφαιστος 35

7. Χολαργός 34

8. Ολυμπιακός 33

9. Άρης 30

10. Πανιώνιος 30

11. Κύμη 29

12. Λαύριο 27

13. Ρέθυμνο 28

14. Κολοσσός 24

* Στον Ολυμπιακό έχουν αφαιρεθεί οκτώ βαθμοί

* Ο Ολυμπιακός και το Λαύριο έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

* Ο Κολοσσός έχει δύο αγώνες λιγότερους.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ