ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Κολοσσός: Δικός του και επίσημα ο Αγκμπελέζε

BASKET LEAGUE / ΧΟΛΑΡΓΟΣ - ΛΑΥΡΙΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΧΟΛΑΡΓΟΣ - ΛΑΥΡΙΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ντάνι Αγκμπελέζε θα φοράει την φανέλα του Κολοσσού την σεζόν 2019/20, με την ομάδα της Ρόδου να ανακοινώνει την απόκτησή του, προς επιβεβαίωση των πληροφοριών των τελευταίων ημερών.

Ο Ντάνι Αγκμπελέζε είναι και επίσημα παίκτης του Κολοσσού. Η ομάδα της Ρόδου ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου σέντερ, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών. Θα αγωνιστεί έτσι ξανά υπό τις οδηγίες του Άρη Λυκογιάννη, με τον οποίο συνυπήρξε την σεζόν 2018/19 στον Χολαργό.

Ο Αγκμπελέσε είναι το έκτο φετινό μεταγραφικό απόκτημα του Κολοσσού, με την ομάδα της Ρόδου να έχει ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση των Τράβις Ντάνιελς, Ντόνοβαν Τζάκσον, Πάρη Μαραγκού, Νικ Παύλος και Τάιρον Μπρέιζελτον,

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ντάνι Αγκμπελέσε.

Ο Ντάνι Αγκμπελέσε έχει καταγωγή από τη Νιγηρία και είναι γεννημένος στις 14 Μαρτίου του 1990 στο Μέριλαντ, των ΗΠΑ. Έχει ύψος 2.06μ. και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ.

Φοίτησε δύο χρόνια στο κολέγιο Κόλιν και άλλα τόσα στο Χάμπτον. Το 2012 ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στο Ιράν, ενώ αγωνίστηκε ακόμη σε Ουρουγουάη και Ισπανία, προτού κάνει ένα σύντομο πέρασμα από την Ελλάδα και το Ρέθυμνο, το 2015. Στη συνέχεια, επέστρεψε στην Ισπανία για λογαριασμό των Ουρένσε και Χιπούθκοα, παίζοντας στην τελευταία δύο φορές, ενώ ακόμη φόρεσε τη φανέλα της ιταλικής Μπρίντιζι και της γαλλικής Ορτέζ.

Τη σεζόν που πέρασε, ο Αγκμπελέσε επέστρεψε στη χώρα μας για λογαριασμό του Χολαργού, όπου σε συνολικά 29 παιχνίδια (κανονικής διάρκειας και playoffs) είχε κατά μέσο όρο 8,3 πόντους, 7 ριμπάουντ και 1,8 κοψίματα".

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το πάρε-δώσε των ομάδων της Basket League.

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ