ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Κολοσσός: Δικός του μέχρι το τέλος της σεζόν ο Τσαλμπούρης

BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΡΕΘΥΜΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΡΕΘΥΜΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Τσαλμπούρης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Κολοσσό, με τον οποίο ήρθε σε συμφωνία μέχρι το τέλος της σεζόν. "Σφήνα" του Προμηθέα την τελευταία στιγμή, δίχως αποτέλεσμα.

Από την στιγμή που ολοκληρώθηκε το τυπικό μέρος του "διαζυγίου" με την ΑΕΚ, ο Γιώργος Τσαλμπούρης είχε τη δυνατότητα να "κλείσει" την επιστροφή στον Κολοσσό. Οι θαλασσί είχαν εκφράσει εδώ και περίπου δέκα ημέρες ενδιαφέρον για τον 23χρονο φόργουορντ/σέντερ σε περίπτωση που έμενε ελεύθερος, προσφέροντάς του συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Η περίπτωσή του έδειξε να "κολλάει" για μερικές ημέρες (ελέω των εξελίξεων στην Ένωση), δεν είχε όμως αρνητική κατάληξη για την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη. Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και ο παίκτης επιστρέφει στη Ρόδο (εντός της ημέρας θα βρίσκεται στο νησί), μέρος στο οποίο έπαιξε επίσης για μισή σεζόν πριν από μία διετία.

Η μετακίνησή του στον Κολοσσό δεν ήταν τόσο απλή πάντως, αφού την τελευταία στιγμή ο Προμηθέας επιχείρησε να τον πάρει στο "Δημήτρης Τόφαλος". Η αχαϊκή ομάδα προσέφερε στον παίκτη τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, ο ίδιος όμως προτίμησε το περιβάλλον του Κολοσσού, συνεκτιμώντας το γεγονός ότι το καλοκαίρι θα είναι εκ νέου ελεύθερος, έχοντας τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί δίχως την παραμικρή δέσμευση το επόμενο συμβόλαιό του.

UPDATE: Δύο ώρες αργότερα, η ΚΑΕ Κολοσσός ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος -από την πλευρά του- δήλωσε πως " χαίρομαι πολύ που επιστρέφω σε ένα γνώριμο περιβάλλον. Φέτος περιμένω μία ομάδα ανταγωνιστική. Πέρυσι, αρκετός κόσμος απογοητεύτηκε με την εικόνα της ομάδας, αλλά φέτος έχει δείξει σημάδια βελτίωσης και πιστεύω ότι στο τέλος θα έχει μία καλή χρονιά. Ο Άρης Λυκογιάννης ήταν ένας από τους λόγους που επέλεξα τον Κολοσσό, καθώς είναι ένας προπονητής που με ξέρει και τον ξέρω από τη συνεργασία που είχαμε στο παρελθόν και γι’ αυτό είμαι χαρούμενος που θα δουλέψουμε ξανά μαζί. Ανυπομονώ να αγωνιστώ στο νέο γήπεδο και να το βλέπω γεμάτο με τους φίλους της ομάδας".

Η σχετική ανακοίνωση: "Η Κολοσσός H Hotels ΚΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Τσαλμπούρη"!

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ