ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Κολοσσός: Έδωσε τα χέρια με Πουλιανίτη

BASKET LEAGUE / ΚΟΛΟΣΣΟΣ - ΚΥΜΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΑΡΗΣ ΖΑΜΠΕΤΟΥΛΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΚΟΛΟΣΣΟΣ - ΚΥΜΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΑΡΗΣ ΖΑΜΠΕΤΟΥΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κολοσσός είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Στέλιου Πουλιανίτη, ο οποίος μετακομίζει στη Ρόδο για να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Άρη Λυκογιάννη.

Από μεταγραφή σε μεταγραφή πηγαίνει ο Κολοσσός τις τελευταίες ημέρες, προκειμένου να ολοκληρώσει το συντομότερο δυνατό την εικόνα του ρόστερ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Σε αυτό το πλαίσιο, οι θαλασσί έδωσαν τα χέρια με τον Στέλιο Πουλιανίτη για τα επόμενα δύο χρόνια.

"Ο Κολοσσός Ρόδου H Hotels ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Στέλιο Πουλιανίτη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών" αναφέρει η ανακοίνωση των θαλασσί.

Ο 24χρονος γκαρντ βρίσκεται από το 2013 στην Basket League, έχοντας αγωνιστεί σε Άρη, Κόροιβο, Τρίκαλα και Κύμη, με τη φανέλα της οποίας είχε πέρσι 2.9 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ κατά μέσο όρο.

"Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μετακίνησή μου στον Κολοσσό Ρόδου H Hotels, που είναι μία ομάδα με πολλά χρόνια παρουσίας στη μεγάλη κατηγορία και που θέτει υψηλούς στόχους. Από την άλλη, είμαι έτοιμος να δουλέψω σκληρά και μαζί με τον προπονητή και τον κόσμο του νησιού, να δείξουμε ότι θα έχουμε μία ομάδα που θα κάνει καλά πράγματα", δήλωσε ο ίδιος για τη μετακίνησή του στην ομάδα του Άρη Λυκογιάννη.

Θυμίζουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες, ο Κολοσσός ενέταξε στο δυναμικό του δύο ακόμη παίκτες, τον Φίλιππο Καλογιαννίδη και τον Σταύρο Τουντζιαράκη.

Διαβάστε ΕΔΩ το πάρε - δώσε όλων των ομάδων της Basket League.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ