ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Κολοσσός: Ενισχύση με Ντεμπς

Northwestern's Tre Demps works against Ohio State during an NCAA college basketball game in Columbus, Ohio, Tuesday, Feb. 9, 2016. Ohio State won 71-63. (AP Photo/Paul Vernon)
Northwestern's Tre Demps works against Ohio State during an NCAA college basketball game in Columbus, Ohio, Tuesday, Feb. 9, 2016. Ohio State won 71-63. (AP Photo/Paul Vernon) AP

Παίκτης του Κολοσσού είναι από την Τετάρτη (27/2) το μεσημέρι ο Τρε Ντεμπς.

Ο Κολοσσός ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Τρε Ντεμπς ο οποίος θα προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα του Στέργιου Κουφού στη "μάχη" της παραμονής στην Basket League.

Ο 25χρονος Αμερικανός αγωνίζεται στις θέσεις της περιφέρειας και είχε ξεκινήσει τη φετινή σεζόν στη Βανόλι Κρεμόνα από την οποία έμεινε ελεύθερος. Σε 17 αγώνες με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας σκόραρε κατά μέσο όρο 10,5 πόντους.

Οι Ροδίτες τον προσθέτουν στο ρόστερ τους ελπίζοντας ότι θα ανατρέψουν τα προγνωστικά και θα αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Η ανακοίνωση του Κολοσσού αναφέρει:

" Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τρε Ντεμπς.

Ο Ντελάνο Τζερόμ «Τρε» Ντεμπς, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι γεννημένος στις 21 Μαΐου του 1993 στο Πόρτλαντ των ΗΠΑ. Έχει ύψος 1,91μ. και αγωνίζεται στις θέσεις «1» και «2».

Το 2016 αποφοίτησε από το κολέγιο «Northwestern» και την ίδια χρονιά έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα, αγωνιζόμενος στο Βέλγιο και την Belfius Mons-Hainaut, στην οποία έμεινε μέχρι το 2018.

Τη φετινή σεζόν, ο Ντεμπς μετακόμισε στην Ιταλία και τη Βανόλι Κρεμόνα, με την οποία μέτρησε 17 ματς πρωταθλήματος, έχοντας κατά μέσο όρο 10,5 πόντους, 2,1 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ".

Photocredits: AP/Paul Vernon

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ