ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Κολοσσός: Ενίσχυση με Τράβις Ντάνιελς

Κολοσσός: Ενίσχυση με Τράβις Ντάνιελς
EUROKINISSI

Παίκτης του Κολοσσού θα είναι την σεζόν 2019/20 ο Τράβις Ντάνιελς, με την ομάδα της Ρόδου να ανακοινώνει την απόκτησή του με συμβόλαιο ενός χρόνου.

Ο Τράβις Ντάνιελς αλλάζει νησί. Έπειτα από μία διετία στην Κρήτη και το Ρέθυμνο, ο Αμερικανός φόργουορντ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Κολοσσό, μετακομίζοντας στην Ρόδο. Την είδηση έκανε γνωστή ο Κολοσσός, ανακοινώνοντας την απόκτησή του.

Ο Ντάνιελς είναι το 5ο φετινό μεταγραφικό απόκτημα του Κολοσσού, με την ομάδα της Ρόδου να έχει ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση των Ντόνοβαν Τζάκσον, Πάρη Μαραγκού, Νικ Παύλος και Τάιρον Μπρέιζελτον, ενώ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία και με τον Ντάνι Αγκμπελέζε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τρέιβις Ντάνιελς. Ο Τρέιβις Ντάνιελς γεννήθηκε στις 25 Ιανουαρίου 1992 στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ, είναι ύψους 2,03μ. και αγωνίζεται ως φόργουορντ.

Φοίτησε στα κολέγια Shelton State και Missisipi State και από το 2016 ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα, παίζοντας στη Ρουμανία και την Γκαλάτι. Στη συνέχεια, αγωνίστηκε στη Βουλγαρία και την Μπάλκαν, ενώ το 2017 είχε και ένα πέρασμα από τη Λεόνες στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται στη χώρα μας με τη φανέλα του Ρεθύμνου, όπου την περασμένη σεζόν είχε κατά μέσο όρο 8,5 πόντους, 6,3 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ".

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το πάρε-δώσε των ομάδων της Basket League.

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ