ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Κολοσσός: Θέλει ξανά τον Τσαλμπούρη

BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΡΕΘΥΜΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΡΕΘΥΜΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Κολοσσός έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γιώργου Τσαλμπούρη από την ΑΕΚ -ως ελεύθερου. Σε δύσκολη θέση ο Μάικ Μπρούσεβιτς.

Ο Κολοσσός προσανατολίζεται να προβεί σε διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ του, με τον Άρη Λυκογιάννη να έχει εντοπίσει ως πρωταρχικό στόχο τη διαφοροποίηση των δεδομένων κοντά στο καλάθι. Οι θαλασσί σκέφτονται σοβαρά να αποδεσμεύσουν τον Μάικ Μπρούσεβιτς, ο οποίος έως τώρα δεν έχει... εντυπωσιάσει με την παρουσία του (4.5 πόντοι, 2.8 ριμπάουντ ανά 20'49'' συμμετοχής).

Παράλληλα, έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γιώργου Τσαλμπούρη από την ΑΕΚ. Όχι ως δανεικού, όπως συνέβη προ διετίας, αλλά ως ελεύθερου -δεδομένου ότι το συμβόλαιό του με την Ένωση ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

Η περίπτωση του 23χρονου φόργουορντ/σέντερ δεν είναι απλή πάντως, ούτε εξαρτάται απόλυτα από τις κινήσεις του Κολοσσού. Κι αυτό γιατί στη... μέση υπάρχει ο Στέφαν Γιάνκοβιτς, που είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου από το ΟΑΚΑ. Εφόσον, οι κιτρινόμαυροι βρουν άμεσα τον περιφερειακό που ψάχνουν και αποδεσμεύσουν τον -δανεικό από την Παρτίζαν- φόργουορντ τους, τότε ίσως καθυστερήσει η διαδικασία αποχώρησης του Γιώργου Τσαλμπούρη με προορισμό τη Ρόδο.

Στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές της ΕΚΟ Basket League, ο Γιώργος Τσαλμπούρης έχει παίξει 7'48'' συνολικά, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής μόνο απέναντι σε Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και Ήφαιστο Λήμνου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ