ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Πάτησε το γκάζι ο Κολοσσός, ανακοίνωσε και τον Μπρέιζελτον

Πάτησε το γκάζι ο Κολοσσός, ανακοίνωσε και τον Μπρέιζελτον

Από τη Νέα Σμύρνη στη Λήμνο και από εκεί στη Ρόδο, ο Τάιρον Μπρέιζελτον έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (5/8) παίκτης του Κολοσσού του Άρη Λυκογιάννη.

Με... αγριες διαθέσεις κινείται ο Κολοσσός, που έχει πάρει φόρα και ανακοινώνει τον έναν παίκτη μετά τον άλλο. Λίγες ώρες μετά από την απόκτηση του Νικ Παύλος , η ομάδα της Ρόδου έδωσε τα χέρια και με τον Τάιρον Μπρέιζελτον (33χρ., 1μ.85) που έχει περάσει στο παρελθόν από τον Πανιώνιο και τον Ήφαιστο Λήμνου, με αποτέλεσμα να καλύψει έτσι τη θέση του βασικού πόιντ γκαρντ ενόψει της σεζόν 2019/20.

Ο Μπρέιζελτον έπαιξε σε δύο πανεπιστήμια, το Μιζούρι Στέιτ και το Γουέστερν Κεντάκι από το 2004 έως το 2008, δεν επιλέχθηκε στο NBA Draft και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τη Λετονία όπου φόρεσε τη φανέλα της Βέντσπιλς. Συνέχισε στις Πρόκομ, Τσάρνι Σλούπσκ, Μπρεμερχάβεν, Νυρεμβέργη, Οντέσα, Πετροχίμι, Νεβέζις, Τσμόκι Μινσκ, Νεπτούνας, Χάβρη, Κόνιασπορ, Γκραβελίν, Ρόσα Ράντομ, Γκουιζού, Ιστανμπουλσπόρ και ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανιωνίου και του Ηφαίστου Λήμνου.

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ