ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Πέρασε από ιατρικές εξετάσεις ο Κολοσσός

Πέρασε από ιατρικές εξετάσεις ο Κολοσσός

Οι παίκτες του Κολοσσού H Hotels ολοκλήρωσαν τις ιατρικές εξετάσεις τους στην κλινική Δωδεκανήσου Euromedica.

Άκρας υγείας χαίρουν οι παίκτες του Κολοσσού. Οι "θαλασσί" επισκέφτηκαν την κλινική Δωδεκανήσου Euromedica και ολοκλήρωσαν τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις τους ενόψει της νέας σεζόν. Η ομάδα της Ρόδου άρχισε την προετοιμασία της την περασμένη Δευτέρα (27/8) χωρίς τους Δημήτρη Μαυροειδή και Ιβάν Άσκα.

Ο πρώτος έφτασε στο "νησί των ιπποτών" την Τρίτη (28/8) και ο Άσκα αναμένεται σήμερα, προκειμένου να συμπληρωθεί έτσι το φετινό αγωνιστικό παζλ του Νίκου Βετούλα, που θα έχει πλέον όλους τους παίκτες του στις προπονήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κολοσσού H Hotels:

" Από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις πέρασαν με απόλυτη επιτυχία στη γενική κλινική Δωδεκανήσου Euromedica, οι αθλητές της Κ.Α.Ε. Κολοσσός H Hotels.

Για μία ακόμη χρονιά η Euromedica, φιλοξένησετους «θαλασσί», οι οποίοι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την υψηλού επιπέδου ιατρική φροντίδα που παρείχε στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η συνεργασία της Κ.Α.Ε. Κολοσσός H Hotels με τη γενική κλινική Δωδεκανήσου Euromedica συνεχίζεται άψογα και η ομάδα μας θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Διευθυντή κ. Ασημακίδη Δημήτριο, τον Διευθύνων Σύμβουλο κ. Ιορδάνη Μπλέτσο, την Μικροβιολόγο κ. Χαρίτου Άννα, τον καρδιολόγο κ. Πρωτόπαππα Βασίλειο καθώς και ολόκληρο το προσωπικό για τις υπηρεσίες που παρείχαν σε όλη την ομάδα".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ