ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρόεδρος Κολοσσού: "Η θέση μας φέτος θα είναι η τέταρτη"

Πρόεδρος Κολοσσού: "Η θέση μας φέτος θα είναι η τέταρτη"

Ο Κολοσσός H Hotels έκανε τον καθιερωμένο αγιασμό στο Βενετόκλειο και ο πρόεδρος της ομάδας, Μιχάλης Κόκκινος, φρόντισε να θέσει ψηλά τον πήχη για τους Ρόδιους.

Ο Κολοσσός βλέπει ψηλά φέτος. Πάρα πολύ ψηλά, αν λάβουμε υπ' όψιν τα λόγια του Μιχάλη Κόκκινου, προέδρου της ομάδας, κατά τη διάρκεια του καθιερωμένου αγιασμού που πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα (24/9) η ομάδα της Ρόδου στο Βενετόκλειο. Μέχρι και στην τέταρτη θέση της Basket League!

" Καλωσορίζω και χαιρετίζω τη νέα ομάδα, τη μεγάλη ομάδα του Κολοσσού. Εύχομαι σε όλους καλή μπασκετική χρονιά και υγεία. Να είμαστε όλοι καλά και οι οικογένειές μας. Φέτος, έχουμε μία ξεχωριστή κατάσταση, δηλαδή, μία ομάδα με ελάχιστες περσινές παρουσίες. Απ’ ό,τι μάθαμε και θα μάθουμε, έχουμε παιδιά, τα οποία έχουν πίστη, αγωγή και θέληση. Με τέτοια ομάδα θα πάμε μπροστά", είπε στο ξεκίνημα της ομιλίας του ο Μιχάλης Κόκκινος.

" Είμαστε όλοι μία οικογένεια και θα είμαστε απ’ ό,τι βλέπω και μονιασμένοι, αγαπημένοι και ενωμένοι. Κι αν υπάρχει αυτή η κατάσταση σε μία ομάδα, τότε προχωράει. Έχουμε απαιτήσεις από εσάς. Θέλω η ομάδα να γίνει ένα και ο ένας να παίζει για τον άλλον. Είμαστε η πρώτη ομάδα στο μπάσκετ που αντιπροσωπεύει το Αιγαίο τα τελευταία συνεχόμενα 10 χρόνια. Είμαστε φιλόξενοι στη Ρόδο κι επειδή οι αθλητές μας θα παίζουν καλά και θα ανεβάζουν την ομάδα, να δείτε πως θα σας αντιμετωπίζουν εδώ οι άνθρωποι", συνέχισε ο πρόεδρος του Κολοσσού, πριν οριοθετήσει στη συνέχεια και τον στόχο της ομάδας για τη νέα χρονιά.

" Θα σας σταματάνε και θα σας ρωτάνε μέχρι και για την υγεία σας, γι’ αυτό κι εσείς να βρίσκεστε κοντά τους παίζοντας ωραίους αγώνες και φέρνοντας νίκες ώστε κι αυτοί να είναι ευχαριστημένοι. Είδα πριν τον Μαυροειδή και δεν ξέρει τι σκέψη έχω. Μην εκπλαγείτε. Η θέση φέτος θα είναι η τέταρτη! Δεν θέλω αντιρρήσεις και τίποτα". " Ο Δημήτρης με την έλευσή του στη Ρόδο, δίνει δύναμη στην ομάδα μας. Σαν ο πιο έμπειρος, δίνει την ευκαιρία και στα υπόλοιπα παιδιά να μάθουν κάτι παραπάνω. Έχουμε τον Γιάννη τον Γεωργαλλή ο οποίος είναι χρόνια στην ομάδα, είναι ο αρχηγός και την εκπροσωπεί επάξια. Όλοι μαζί θα κάνετε μια ομάδα και όλη η Ρόδος θα είναι περήφανη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ