ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Σπόντες Λυκογιάννη προς τους παίκτες του: "Δεν αξίζουμε τα playoffs"

BASKET LEAGUE / ΚΟΛΟΣΣΟΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΑΡΗΣ ΖΑΜΠΕΤΟΥΛΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΚΟΛΟΣΣΟΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΑΡΗΣ ΖΑΜΠΕΤΟΥΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι οκτώ σερί ήττες έριξαν τον Κολοσσό εκτός οκτάδας, με τον Άρη Λυκογιάννη να... απασφαλίζει και με ρεαλισμό να εξηγεί πως η ομάδα της Ρόδου δεν αξίζει να βρεθεί στα playoffs της Stoiximan.gr Basket League (VIDEO).

Ήταν 14 Φεβρουαρίου, όταν ο Κολοσσός επικράτησε του Κοροίβου στο Βενετόκλειο, για να ακολουθήσουν από εκείνη τη μέρα οκτώ σερί ήττες. ΑΕΚ, Λαύριο, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Γυμναστικός, Προμηθέας, Παναθηναϊκός και Κύμη έριξαν την ομάδα της Ρόδου κατά σειρά στο καναβάτσο, με τον Άρη Λυκογιάννη να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα προς τους παίκτες του μετά το άσχημο αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα της Εύβοιας , το απόγευμα του Σαββάτου.

" Η εικόνα που έχουμε στον δεύτερο γύρο είναι πραγματικά άσχημη και δεν νομίζω ότι αξίζουμε να βρισκόμαστε στα playoffs. Δεν είναι θέμα των άλλων, είναι θέμα καθαρά δικό μας. Την οκτάδα την προλαβαίνουμε, όμως βάσει της εικόνας που έχουμε, δεν αξίζουμε να βρισκόμαστε στα playoffs. Βεβαίως, δεν παίζουμε καλά, αρκετοί από τους παίκτες δείχνουν αυτή τη στιγμή με την αγωνιστική τους εικόνα ότι δεν ενδιαφέρονται και περιμένουν απλώς να τελειώσει η χρονιά. Δεν έχουμε καταφέρει με την πίεση που έχουμε ασκήσει να τους πείσουμε ότι πρέπει να τελειώσουμε σωστά τη χρονιά. Έχουμε δύο αγώνες, θα κάνουμε ό,τι κάνουμε κάθε χρόνο και από εκεί και πέρα θα δεχθούμε το αποτέλεσμα" υποστήριξε ο προπονητής του Κολοσσού στην κάμερα της ΕΡΤ.

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ